Automatikus bejelentkezés
belépés

Profivet Állatklinika

Göd
2131 Berzsenyi Dániel u. 2.

telefon: 06 (27) 330-195
mobil: 06 (20) 317-0988
e-mail: drmuka@profivet.hu

Weboldal: http://www.profivet.hu

Cégleírás:
A Profivet Állatorvosi Rendelőintézet, Pest-megye első állatorvosi rendelőintézete, szeretettel várja betegeit, könnyen megközelíthető helyen Gödön, Dunakeszihez közel a 2. számú főút mellett. 1999 ?óta működő rendelőintézetünk saját parkolóval, tágas váróteremmel, recepcióval, állatpatikával, klimatizált, igényes vizsgálóhelységekkel, kutyakozmetikával, családias, állatbarát hozzáállással áll a tulajdonosok és kedvenceik rendelkezésére.
Rendelőintézetünk környezetünket tekintve egyedülállóan egész nap (reggel 8-tól este 19-ig) nyitva tart. Mindemellett kórházi (bentlakásos, intenzív) betegellátást ill. házhoz történő kiszállást (sürgősségi betegellátást, állatszállítást), otthoni ellátást (család orvosi ellátást) is biztosítunk betegeink részére.

A váróteremből nyíló recepciós pultnál, várakozás nélkül beszerezhetők a féreghajtó, bolhairtó készítményektől kezdve az állatgyógyszerek teljes skálája, az azokhoz járó szaktanácsadással együtt.

A rutin betegellátás, oltások, féreghajtás, szaktanácsadás mellett teljes körű sebészeti, belgyógyászati, szülészeti, bőrgyógyászati, szemészeti, fogászati ellátást is végzünk. A kutyák és macskák állatorvosi ellátása mellett, az egzotikus állatok valamint a lovak ellátása is praxisunkhoz tartozik.

A rendelőintézetünkben működő Állatorvosi Sebészeti Központunk országos szinten is kiemelkedően felszerelt, mind az állatorvosi diagnosztika mind az állatorvosi sebészet területén. A rendelőintézet vezetője, Dr. Muka Péter Pál, kisállat specialista klinikus szakállatorvos, a kisállat ortopédia széles körben elismert szakértője, olyan új és modern műtéti eljárásokat végez rutinszerűen (csípőprotézis beültetés, térdszalag TPLO műtét, arthroszkópia stb.) amely műtétek magyarországon máshol még alig elérhetők.

A vizsgálóhelységekből nyíló diagnosztikai központunkban, nagyteljesítményű röntgen, ultrahang, EKG, endoszkóp-park, saját vér és vizeletvizsgáló automaták biztosítják a precíz, pontos diagnózisok gyors felállítását, hogy a szükséges kezeléseket azonnal elindíthassuk.

A kiemelten felszerelt steril műtőnkben, szinte bármilyen ismert sebészeti műtét megoldható az egyszerű ivartalanítástól a nagy felkészültséget és gyakorlatot igénylő csont és izületsebészeti műtétekig. A sebészeti beavatkozásokat, a ma ismert legbiztonságosabb altatásban (isoflurános gépi altatás) végezzük, a betegek folyamatos monitorozása mellett. A sebészeti műtéten átesett betegek mihamarabbi felépülését korszerű lézer berendezés segíti.

Az állatkórházi részlegünkben, bentlakásos, intenzív betegellátást biztosítunk mind a súlyosan sérült, mind az otthon nem vagy csak körülményesen kezelhető állatok részére, állatorvosi felügyelet és figyelmes asszisztensi gondoskodás mellett.

Kutya és macskakozmetikánkban biztosítjuk, hogy a hozzánk érkező állatok ne csak gyógyultan, hanem megszépülve távozhassanak rendelőintézetünkből. A csak kozmetikára érkezett kutyák és cicák rutinszerű vizsgálata nálunk hozzátartozik a kozmetikai ellátáshoz.

Az időpontra történő bejelentkezési lehetőségünk kényelmesebbé teheti a betegellátást a hozzánk érkező tulajdonosok számára, mindamellett egyeztetett időponton kívül is fogadjuk betegeinket.

Kulcsszavak: állatgyógyszer , állatkozmetika , állatorvos , állatorvosi ellátás , állatorvosi felügyelet , állatorvosi rendelő , állatorvosi ügyelet , egzotikus állat ellátása , mikrochip beültetése , oltás , ortopédia , szűrővizsgálat , ultrahangos fogkőeltávolítás

Profivet Állatklinika fotók

Profivet Állatklinika - Tudakozó.hu