Automatikus bejelentkezés
belépés

ProMinent Magyarország Kft.

Győr
9027 Íves u. 2.

fax: +36-96-329-981
e-mail: prominent@prominent.hu
telefon: +36-96-511-400

Weboldal: http://www.prominent.hu

Cégleírás:
ProMinent Group ProMinent Magyarország Kft.

A németországi Heidelberg-i központtal működő ProMinent cégcsoport 348 millió Euro éves forgalmat termel több, mint 2100 munkavállalóval. Az elérhetőséget 53 leányvállalat kereskedelmi és szervizhálózata, valamint 60 képviselet, értékesítési iroda több mint 100 országban garantálja. A csoport két üzletágra oszlik: Chemical Fluid Handling (CFH) és Water Treatment Solutions (WTS).
A CFH üzletág komplett rendszereket kínál folyékony vegyszerek tárolására, átfejtésére, adagolására és semlegesítésére. Termékek: vegyszertároló tartályok, vegyszerátfejtő szivattyúk, adagolószivattyúk, irányítástechnika, mérés és szabályozás, kulcsrakész adagoló- és polimer előkészítő rendszerek. A CFH üzletág mind Magyarországon, mind világviszonylatban piacvezető.
A WTS üzletág az italgyártásra, élelmiszeriparra, ivóvíz szolgáltatásra és uszodatechnikára koncentrál. Kulcsrakész vízkezelési megoldásokat kínál minden korszerű vízkezelési eljárás alkalmazásával. Termékek: klórdioxid előállító berendezések, UV-berendezések, ózon generátorok és fordított ozmózis rendszerek.
A cégcsoport közel 50 éves tapasztalattal rendelkezik, melynek során több millió adagolószivattyút és egyéb berendezést értékesített világszerte.
A megbízhatóság a ProMinent csoport elsődleges erénye. Következésképpen sokat fektetünk kutatásokba és fejlesztésekbe. Az alkatrészek több, mint 85%-át saját gyárainkban gyártjuk. Ez biztosítja az optimális minőségi színvonalat a hét gyártóbázison, és függetleníti a céget a beszállítói piac ingadozásaitól. Minden belső folyamat a DIN EN ISO 9001:2000 szabvány szerint tanúsított.
A ProMinent Magyarország Kft. 1992-ben alakult a ProMinent Dosiertechnik GmbH magyarországi leányvállalataként. Fő tevékenységünk a ProMinent cégcsoport termékeinek ? vegyszeradagoló szivattyúk, mérő- és szabályozó berendezések, víztechnológiai berendezések ? magyarországi értékesítése, üzembe helyezése, karbantartása és szervizelése.
A fenti tevékenységi kör Magyarországon 1999-től - az új telephely átadásával - kiegészült a vízlágyító összeszereléssel. A ProMinent Magyarország Kft. kidolgozta a vízlágyítók szériasorozatát a háztartásitól egészen az ipari méretekig és Győrből látja el ezekkel a termékekkel a ProMinent többi leányvállalatát.
Cégünk, 16 év óta értékesíti a fent említett termékeket, biztosítja saját raktárából az alkatrészellátást.
Szakértőink segítik az Ügyfeleket a termékek kiválasztásánál, valamint az alkalmazások és folyamatok optimalizálásánál is. A ProMinent által nyújtott szolgáltatás nem fejeződik be a vásárlással: a szereléstől és installációtól kezdve az üzembe helyezésen és karbantartáson át egészen a hibaelhárításig megbízható partnerei vagyunk Ügyfeleinknek.

Kulcsszavak: adagolószivattyú , átfejtő szivattyú , beszerelés , fordított ozmózis berendezés , karbantartás , membránszivattyú , mérő berendezések , mérőműszer , ózongenerátor , összeszerelés , szűrő , tanfolyami oktatás , UV fertőtlenítő , vízfertőtlenítés , vízkezelés

ProMinent Magyarország Kft. fotók

ProMinent-Székhely