Automatikus bejelentkezés
belépés

Pro-Vitalitas Rendelő

Budapest
1123 Kékgolyó utca 15/b. mfsz.1

telefon: 06 1 355 4618
mobil: 20-962-1382
e-mail: biofogaszat@gmail.com

Weboldal: http://www.gergelydr.hu

Cégleírás:
1986-ban a budapesti orvostudományi egyetemem a fogorvos karon végeztem. 12 évig különböző rendelő intézetekben dolgoztam vidéken és Budapesten. Ez alatt az idő alatt kezdtem el az elektroakupunkturával és a homeopátiával behatóan foglalkozni. Hazai és németországi képzéseken sajátítottam el a komplementer fogorvoslás, EAV, homeopátia alapjait. Természetgyógyászati magánklinikán, külföldi tanulmányutakon és a magánrendelőmben szerzett tapasztalatokkal, már több mint 15 éve a holisztikus gyógyítás és a biológiai fogorvoslás elkötelezett híve vagyok. Konferenciák és szakmai tanfolyamok előadója, laikusok számára megírt számtalan ismeretterjesztő cikk szerzője vagyok. Kiegészítő tanulmányokat folytattam a keleti filozófiák, meditációs technikák, pszichés és mentális képességeket fejlesztő technikák tanulmányozása, az analógiák törvényszerűségének alkalmazását célzó ismeretek megszerzésével.
Hiszem, hogy az ember a saját sorsának formálója, és ennélfogva felelős élettel, képes az egészséges, örömteli életre. Ezt a hitvallást akarom átadni minden hozzám forduló segítségkérőnek.

Felnőtt magánrendelő és biológiai fogászati rendelő.

Rendelési idő:
Hétfő, Szerda, Csütörtök
9-19 óráig

Bejelentkezés alapján: Tel:06 1-355 4618

Kulcsszavak: általános fogászat , biológiai fogászat , esztétikus fogászat , felnőtt fogászat , fogászat , fogászati beavatkozás , fogászati ellátás , fogászati kezelés , fogászati rendelés , fogászati rendelő , fogászati szakrendelés , fogászati szolgáltatás , fogászati tanácsadás , fogorvos , fogorvosi ellátás , fogorvosi kezelés , fogorvosi rendelés , fogorvosi rendelő , fogorvosi szakellátás , homeopátiás gyógyítás , homeopátiás szaktanácsadás , természetgyógyászat

Pro-Vitalitas Rendelő fotók

Pro-Vitalitas Rendelő - Tudakozó.hu Pro-Vitalitas Rendelő - Tudakozó.hu