Automatikus bejelentkezés
belépés

Printer Art Kkt.

Budapest
1164 Vízesés utca 56.

telefon: 402-0978

Budapest
1164 Csókakő utca 27.

telefon: 400 0920
fax: 400 0920
telefon: 400 0450
mobil: 30 221 6945

Weboldal: http://www.printerart.hu

Cégleírás:
Cégünk a Printer Art KkT., azzal a céllal jött létre, hogy az egyre növekvő konkurenciaharc mellett a meglévő és a jövendőbeli ügyfeleink mindennapi vagy speciális, egyedi igényét kielégítsük. Kreatív, elszánt, fiatalos csapatunk nyomdaipari iskolát végzett és a nyomdai előkészítés területén minőségi munkákkal büszkélkedhet. A kreatív jelző a dtp operátorok belső gondolkodását és hangulatvilágát tükrözi. Ha van ötlete megvalósítjuk, ha nincs, segítünk Önnek megvalósíntani egyedi elképzelését vagy ránk bízhatja a tervezést! Bármelyiket választja az eredmény minden esetben tökéletes lesz!
A közel 20 éve sikeresen működő nyomda részét képezi továbbá a megújult nyomdai előkészítő stúdió! Teljes átfutással működő családi vállalkozásunk, a kreatív grafikai tervezéstől, a gyönyörűen kinyomott munkán át, a kész termék szállítását is vállalja, Budapest területén. Fő profilunk cégek, vállalkozások egyedi arculattervezése, de ezek mellett vállaljuk havi magazinok, újságok, cégkatalógusok, prezentációk, prospektusok tervezését, logotervezést, kreatív szórólapok, sajtóhirdetések, hirdetések, meghívók, névjegyek, levélpapírok, ét -és itallapok, egy- illetve több színes ügyviteli nyomtatványok, weboldalak, könyvek, plakátok (A/3-tól az euro plakátok-ig) és egyéb nyomdai termékek tervezését és kivitelezését. Bármilyen extrém kívánsága is legyen az ügyfelünknek, azt megpróbáljuk a legjobb tudásunk és tapasztalatunk szerint megoldani. Évek óta igényes munkáinkkal és versenyképes árainkkal kivívtuk az eddigi megrendelőink bizalmát és elégedettségét! Ügyfeleinkkel hosszútávú és eredményes kapcsolatok kialakítására törekszünk, bármilyen szolgáltatást is választ minálunk!

Kulcsszavak: bérlevilágítás , bérszkennelés , cégarculat kialakítás , digitális fotózás , grafikai tervezés , képfeldolgozás , nyomda , nyomdai előkészítés , nyomdaipar , plakát , szedés , szkennelés , tördelés

Printer Art Kkt. fotók