Automatikus bejelentkezés
belépés

Princz Kft.

Miskolc
3530 Kisavas II. sor 47.

telefon: 46/508-870
fax: 46/505-587
e-mail: princz@t-online.hu
mobil: 20/944-4849

Weboldal: http://www.princzkft.hu

Cégleírás:
A cégünk 1993 -ban alakult, magánszemélyek 100 % -os tulajdonában van. Az alapítástól eltelt időszak alatt megbízhatóan gazdálkodtunk, banki sorba állásunk, köztartozásunk nem volt, peres ügyünk nem volt. A cégünk nyereségesen gazdálkodik. Tevékenységünknek meghatározó része, hogy az ügyfeleinkkel tartós kapcsolatban tudjunk maradni. Az elvégzett munkák után a következőknél is, mint potenciális partnert, figyelembe vegyenek.

Tevékenységi körünk az évek folyamán folyamatosan bővült, de döntő többségében fűtéstechnikai és uszodatechnikai tevékenységekből ered.

Filozófiánk:
A megrendelő igényét kielégíteni a legmagasabb
színvonalon, az optimális árszinten

A három nagy tevékenységi körön belül vállaljuk az alábbiakat:

1. Vállalkozásszervezés és kivitelezés:
Beruházások lebonyolítását vállaljuk fővállalkozásban, vagy generál-kivitelezésben a létesítmény és/vagy berendezés tervezésétől az üzembehelyezéséig. A vállalkozási készségünknek nem kizáró feltétele egy nagyobb terület részfeladatainak a megoldása.
Vállaljuk az általunk elkészített rendszerek beüzemelését, időszakos vagy rendszeres karban tartását és szervizmunkákat is.

Áraink versenyképesek, az eddigi munkáink is ezt bizonyítják.
Célunk, hogy olyan energiatakarékos gázüzemű berendezéseket forgalmazzunk, melyek elsősorban nagylégterű műhelyek, üzemcsarnokok, sportcsarnokok optimális fűtését biztosítják. Az épületgépészet új eszközei lehetőséget biztosítanak a felhasználóknak, hogy fűtési problémáikat a lehető legalacsonyabb költséggel oldják meg. A felhasználói tapasztalatok alapján a kiváló konstrukciójú berendezésekkel felszerelt és gondos mérnöki tervezéssel megépült fűtési rendszerek 50% energia-megtakarítást biztosíthatnak a hagyományos fűtésekkel szemben.

2. Mérnöki szolgáltatás:
Különböző tanulmánytervek, kiviteli tervek készítését és szaktanácsadást vállalunk. El tudjuk végezni a meglévő energetikai rendszerek, az energiatermelő berendezések, kazánok állapotfelmérését. A tanulmánytervek, kiviteli tervek és szakvélemények készítésnél a főhangsúlyt az energia megtakarítás, az üzemeltetési költségek csökkentése vagy a beruházási ráfordítások minimalizálása jelenti.
A vevői igények alapján vállalkozunk a berendezések értékesítésétől a fűtési rendszerek tervezésére, komplett kivitelezésére, gyártelepi fűtésrekonstrukciókra. A decentralizált fűtésrekonstrukciók kapcsán a sugárzó fűtések mellett elvégzünk konvektív fűtésfelújításokat - a HMV biztosítással együtt -, valamint speciális technológiai fűtéskorszerűsítéseket. A komplett gyártelepi fűtésrekonstrukciók átgondolt előkészítését, tervezését a vállalkozás mérnökei a szakma jó nevű tervezőivel közösen végzik, így a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy korrekt, a mai technikai szintnek megfelelő műszaki megoldást kapnak.

Vállaljuk különböző pályázatok anyagának kidolgozását is.

3. Kereskedelem:
Az alaptevékenységünkkel összeegyeztethető berendezések forgalmazásával is foglalkozunk. Európai szintnek megfelelő, jó minőségű és kiváló műszaki színvonalú termékeket forgalmazunk.

Kulcsszavak: beltéri uszoda , kerti szökőkút , MTS , napkollektor , PAKOLE , pezsgőfürdő , pezsgőfürdő medence , pezsgőmedence , POLYFASER , SOLEO , SPAFORM , szauna , szökőkút , szökőkút készítése , szökőkút kivitelezése , szökőkút létesítése , szökőkút szivattyú , szökőkút tartozék , szökőkút tervezése , szökőkútépítés , uszodaépítés , uszodafelújítás , uszodafűtés , uszodagép szerelése , uszodagépészet , uszodagépészeti berendezés , uszodagépészeti termék , uszodakivitelezés , uszodatechnika , uszodatechnikai anyag , uszodatechnikai berendezés , uszodatechnikai eszköz , uszodatechnikai gépészet , uszodatechnikai kellék , uszodatechnikai tanácsadás , uszodatervezés , városi szökőkút rendszer

Princz Kft. fotók