Automatikus bejelentkezés
belépés

Platform Áruház - Üllői út

Budapest
1107 Ceglédi út 1-3.

telefon: 433-1211

Weboldal: http://www.platformaruhaz.hu/

Cégleírás:
2007 novemberében nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt Újbudán, a XI. ker. Hunyadi János út 16. szám alatt a Saint-Gobain csoport profi építőanyag-, gép- és szerszám áruházláncának, a PLATFORMNAK a harmadik magyarországi üzlete.

Az első Platform áruház 2002. áprilisától a X. ker. Üllői út és Ceglédi út sarkán (a Fészek áruház helyén) fogadja a mestereket, házépítőket és lakásfelújítókat, merőben új koncepciót alkalmazva a hazai kereskedelemben. A második áruház átadására 2004-ben került sor Budaörsön.

A Platform üzleti stratégiájának alapja egy Franciaországban évek alatt kiérlelt know-how, amely különbözik a kilencvenes években nálunk meghonosodott ún. raktáráruházi vagy barkácsáruházi értékesítési formáktól. A Platform filozófia egyik legfontosabb eleme, hogy nem hagyja magára a vásárlót. Bár törzsközönségének javát a szakmai tudással bíró mesteremberek adják, ennek ellenére a Platform eladópultjainak túloldalán az asztalos, kőműves, tetőfedő, festő, villanyszerelő, víz-gáz- és fűtésszerelő, burkoló szakmákhoz jól értő eladó-szaktanácsadók segítenek a választásban és a vásárlásban, és az újdonságok megismertetésében. Különösen fontos ez a szakértő tanácsadás olyan, Magyarországon nagy számban tevékenykedő ún. általános kivitelezők számára, akik általában lakossági megrendelésre építkezéseket, felújításokat, szereléseket vállalnak, és nem egyszer új műszaki kihívásokkal találkoznak és az új megoldásokhoz keresnek minőségi anyagokat és szakértő termék- és szerelési információkat. Az áruház különlegessége, hogy azokat a professzionális szakboltokat egyesíti egy fedél alatt, ahol a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő cikkeket lehet megkapni. A Platform ? a teljes körű árukészletén túl ? idő-, energia- és pénzmegtakarítást kínál partnereinek azzal, hogy a különféle termékcsoportok beszerzéséhez a mestereknek nem kell a város különböző pontjain elhelyezkedő boltokba utazniuk.

Kulcsszavak: barkácsáruház , barkácseszköz , barkácsgép , építőanyag , építőanyag kereskedelem , nyílászáró , nyílászáró alapanyag , szaniter

Platform Áruház - Üllői út fotók