Automatikus bejelentkezés
belépés

Peza Csiszolóanyag Kft.

Zalaegerszeg
8900 Malom u. 2.

telefon: 92/328-749
telefon: 92/598-329
fax: 92/346-553
telefon: 92/312-748
telefon: 92/510-612
e-mail: peza@peza.hu
e-mail: pezalgo@t-online.hu

Weboldal: http://www.peza.hu

Cégleírás:
A Peza Kft. a csiszolóanyagok konfekcionálását, végtelenítését, forgalmazását végzi. Az 1997-ben megköttetett együttmuködési szerzôdés értelmében a nagymúltú svájci SIA csiszolóanyaggyártó cég termékeinek kizárólagos magyarországi forgalmazója és ez idô óta a Peza Kft. kizárólag a svájci cég gyártmányait konfekcionálja és szállítja. A SIA Blue Line nemzetközi kereskedelmi hálózata hivatott ellátni a piacot a kiváló minôségu csiszolóanyagokkal. A termékek között egyaránt megtalálható a fa, a fém, a parketta, az üveg, vagy a kerámia csiszolására kifejlesztett anyagok.

A Peza Kft. vezetése állandóan figyelemmel kíséri a felvevô piac szükségleteit a felhasználóipar és a vásárlói igényeknek megfelelôen folyamatosan alakítja termékskáláját, ezzel is hozzájárulva partnerei szakmai fejlôdéséhez, sikereihez. A társaság magasan képzett szakemberei bármikor készséggel állnak a hazai csiszolóanyag felhasználók rendelkezésére minden szakmai kérdésben. A Peza Kft. gárdája bízik benne, hogy a meglévô stabil, több éves korrekt munkakapcsolattal megalapozott partneri köre tovább bôvül és ezzel a hazai felhasználóipar még nagyobb területét láthatja el a méltán világhíru termékekkel. Az elégedett kereskedelmi partnerek sorát látva a cég vezetésének optimizmusa, a jövôre vonatkozó üzleti elvárásai, tervei, minden szempontból megalapozottak.

Kulcsszavak: autófényezés , bútoralkatrész , bútoripar , bútoripari segédanyag , csaptelep , csiszolás , csiszolástechnika , csiszolástechnikai anyag , csiszolóanyag , csiszolóanyag gyártás , csiszolóanyag konfekcionálás , csiszolóanyagok nagykereskedelme , faipar , felületkezelő csiszolóanyag , fémipar , fibertárcsa , flexibilis csiszolóanyagok konfekcionálása , flexibilis csiszolóanyagok végtelenítése , karosszéria-csiszolóanyag , lakkcsiszolás , profilcsiszolás , SIA , tépőzáras csiszolóanyag , tisztítóradír , tisztítótárcsa , üvegipar , vágótárcsa

Peza Csiszolóanyag Kft. fotók