Automatikus bejelentkezés
belépés

Pernod Ricard Hungary Kft.

Budapest
1027 Kapás utca 6-12.

fax: 275-2469
telefon: 275-2468
e-mail: info@pernod-ricard-hungary.com

Weboldal: http://www.pernod-ricard-hungary.com/index.html

Cégleírás:
Cégünk minőségi szeszesitalok importjával foglalkozik.
Honlapunkkal azt szeretnénk elérni, hogy a fogyasztóink minél jobban megismerjék választékunkat, termékeink eredetét, valamint új ötletekkel szolgáljunk ahhoz, hogy ezeket az italokat minél többféleképpen kipróbálják.
Reméljük termékeinkkel mi is ott lehetünk az Önök életének egy-egy rangos eseményén, legyen az születésnap, esküvő, egy fontosabb üzlet megkötése, vagy csak egyszerűen egy hétvégi kikapcsolódás vagy baráti összejövetel.
Az általunk forgalmazott italok webshopunkban is megvásárolhatók.

A Pernod Ricard ltd. a világ 2. legnagyobb szeszipari gyártó illetve forgalmazó cége. A cégcsoport 1975-ben alakult, a Pernod és a Ricard összeolvadásával.
Kiterjedt értékesítési hálózata behálózza az összes kontinenst, az értékesítés több mint 40%-a Európában, közel egyharmada az Ázsiai kontinensen történik. Az Amerikai kontinens kisebb, de dinamikusan növekvő részt tesz ki a cég forgalmában.
A nemzetközi szeszesitalpiacon a Pernod Ricard az első helyen áll Európában, Közép- és Dél-Amerikában, második Ázsiában, míg Észak-Amerikában a hatodik helyet foglalja el.
Jelenleg több mint 80 országban van jelen különböző termékeivel, melyek között az égetett szeszen kívül pezsgőt, bort is találunk.
A Pernod Ricard ma közel 19.000 embert folalkoztat, több mint 7 Milliárd Euró forgalmat bonyolít. A vállalatcsoport ma 15 stratégiai márkával rendelkezik amelyeket a világ miden táján, több mint 07 országban forgalmaz saját disztibúciós hálózatán keresztül.

Kulcsszavak: GIN , keserű likőr , koktél , konyak , likőr , pezsgő , rum , SHERRY , TEQUILA , VODKA , vodka , whisky

Pernod Ricard Hungary Kft. fotók

Pernod Ricard Hungary Kft. - Tudakozó.hu Pernod Ricard Hungary Kft. - Tudakozó.hu Pernod Ricard Hungary Kft. - Tudakozó.hu