Automatikus bejelentkezés
belépés

Pappas Autó Magyarország Kft.

Budapest
1117 Hunyadi János u. 6.

fax: 463-7424
telefon: 463-7400

Budapest
1133 Kárpát utca 21.

fax: 451-2209
telefon: 451-2200

Weboldal: http://www.pappas.hu

Cégleírás:
A Pappas vállalatcsoport több, mint 2.000 munkatársával Ausztria és Magyarország legnagyobb gépjármű-értékesítő vállalatai közé tartozik. A Pappas csoport saját vállalatokból és független szerződéses partnerekből álló, kiemelkedő infrastruktúrájú hálózata 37 telephellyel egész Ausztriát lefedi. A cég székhelye Salzburgban van, ahol a Reichenhallerstraße-n található a családi vállalkozás központja. A vállalkozás élén Alexander Pappas kereskedelmi tanácsos és húga, Catharina Pappas főkonzul asszony állnak.

A neves családi vállalkozás több, mint öt évtizede egyet jelent a minőséggel és az innovációval. A Pappas csoport az értékesítés, a szerviz és a szolgáltatások terén egyaránt rendkívül magasra tette a minőség mércéjét, és 1997 óta DIN ISO 9001 minősítéssel is rendelkezik. A Pappas csoport kiemelkedő szinten szolgálja ki ügyfeleit: első osztályú, márkás termékeket kínál a kapcsolódó szerviz- és kiegészítő szolgáltatásokkal együtt, az új és használt személyautók és haszongépjárművek teljes skáláján.

Kulcsszavak: autó , autóalkatrész , autófinanszírozás , autólízing , autószalon , autószerviz , CHRYSLER , DODGE , gépjárműkereskedelem , használt autó értékesítése , JEEP , MERCEDES-BENZ , SMART , személygépjármű

Pappas Autó Magyarország Kft. fotók