Automatikus bejelentkezés
belépés

Pago Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Vác
2600 Damjanich tér 7.

e-mail: pagovac@vnet.hu
telefon: 27/307-270
mobil: 20-965-37-99

Weboldal: http://invitel.hu/pago/

Cégleírás:
PAGO Kft. fürdőszoba és burkolólap kis és nagykereskedellemel foglalkozik. Üzleteinkben szolgálatkész és udvarias kiszolgálásra számíthat a kedves vásárló, eladóink segítséget nyújtanak a vásárláskor és javaslatokat tesznek igény szerint ötletekkel és sokéves tapasztalattal a burkolatok és a fürdőszoba lehető legjobb és legkézenfekvőbb megvalósításaira.
Termékskálánkon megtalálhatóak a magyar, olasz, spanyol és egyéb forgalmazók legpatinásabb és legkitűnőbb termékei. Törekszünk a minél szélesebb választék kiszolgálására. Nálunk nem csak megrendelésre kaphatóak a termékek, hiszen jelentős raktárkapacitással-készletekkel is rendelkezünk.
A helyszínen tanácsadással és kiállított mintákkal segítjük kiválasztani a termékeket és a legmegfelelőbb elrendezésre-megvalósításra is javaslatot teszünk, ha igény merül fel erre. Időszakonként akciós termékekkel várjuk vásárlóinkat. A kiválasztott és megvásárolt termékeket igény szerint házhoz szállítjuk.

Kulcsszavak: ALFÖLDI , BOTAMENT , burkolólap , CERIM , COLORKER , csempe , FEROMIX , fürdőszoba , fürdőszoba járólap , fürdőszoba padlólap , fürdőszoba-burkolat , fürdőszobaberendezés , fürdőszobafelszerelés , fürdőszobai csaptelep , fürdőszobai csempe , fürdőszobai kerámia , fürdőszobai kiegészítő , GROHE , HANSGROHE , RAVAK , VILLEROY & BOCH

Pago Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. fotók