Automatikus bejelentkezés
belépés

Pólus Palace Thermal Golf Club Hotel

Göd
2132 Kádár utca 49.

telefon: 27/530-500

Weboldal: http://www.poluspalace.hu

Cégleírás:
- Golf, wellness, country club: Tel.: (+36 27) 530-570
e-mail: golfrec@poluspalace.hu
- Rendezvények, csomagajánlatok: Tel.: (+36 27) 530-520 , Fax.: (+36 27) 530-521
e-mail: sales@poluspalace.hu
- Szobafoglalás: Tel.: (+36 27) 530-500 , Fax: (+36 27) 530-510 email:reservation@poluspalace.hu


A Pólus Palace Thermal Golf Club Hotel***** Budapest legközelebbi és legattraktívabb golf-, wellness- és konferenciaszolgáltatásokat kínáló szállodája, mely nyugodt pihenést nyújt egy üde, fenyves erdővel körülölelt dombvidéken, mindössze félórányira a belvárostól.

A gödi öt csillagos hotel egy igazán elragadó hely, ahol a kifinomult ízlés és a barátságos légkör tökéletes harmóniában ötvöződik egymással - itt minden megtalálható, ami kényelmessé és tartalmassá teszi a kikapcsolódást szabadidős és konferencia vendégek részére egyaránt.

Mindezek elismeréseként a Pólus Palace Thermal Golf Club hotel***** 2006-ban, 2007-ben és 2008-ban is elnyerte a World Travel Awards díjat, míg az Utazás 2007 kiállítás nyitónapján a Magyar Turizmus Minőségi Díj nyertesei között is képviseltette magát.

A Pólus Palace Thermal Golf Club Hotel***** Budapestről leggyorsabban a városból kivezető M3-as autópályáról, majd az M2 gyorsforgalmi útról, illetve a Váci útról közelíthető meg.

Az M3-as felől érkezve: a várost elhagyva kanyarodjon a Shell kút (Metro) után jobbra, Hont-Vác irányába az 2/B jelzésű útra. 2.7 km megtétele után újra jobbra, ismét Hont-Vác felé hajtson le az M2 gyorsforgalmi útra.

Az M2 autóút gödi lehajtójánál hajtson le jobbra, a következő kereszteződésnél is jobbra, majd Göd Újtelepen haladjon át. Az Újtelepet követő elágazásnál jobbra tartva 2.6 km megtételével éri el a Golf-gyakorlópályát, ahol kanyarodjon balra. Innen már egyenesen jut el Pólus Palace Thermal Golf Club Hotel***** főbejáratához.

A Váci út felől érkezve: Hont-Vác irányába haladjon a 2/B úton tovább és 3.5 km után forduljon az M2 gyorsforgalmi útra Hont-Vác irányába. Ezután kövesse az előbbiekben megadott útvonalat (előző bekezdés alapján).

Kulcsszavak: étterem , golf , golfpálya , hotel , konferencia , légkondicionált szoba , lovaglási lehetőség , minibár , programszervezés , sport , szállás , szálláshely , szálloda , szálloda, fogadó és panzió , széfhasználat , teniszpálya , turizmus , vendéglátás

Pólus Palace Thermal Golf Club Hotel fotók

Pólus Palace Thermal Golf Club Hotel - Tudakozó.hu Pólus Palace Thermal Golf Club Hotel - Tudakozó.hu Pólus Palace Thermal Golf Club Hotel - Tudakozó.hu Pólus Palace Thermal Golf Club Hotel - Tudakozó.hu Pólus Palace Thermal Golf Club Hotel - Tudakozó.hu