Automatikus bejelentkezés
belépés

OTTO Katalógusáruház

Budapest
1034 Róbert Károly körút 59

telefon: 436-3700
e-mail: rendeles@otto.hu

Weboldal: http://www.otto.hu

Cégleírás:
Az OTTO Katalógusáruház Kft. 1992 óta a legnagyobb forgalmat lebonyolító csomagküldő kereskedelmi csoport magyarországi leányvállalata. Célunk, hogy a vásárlást kellemessé és kényelmessé tegyük a katalógusok kiküldése által.
Általános vásárlási információkOTTO Katalógusáruház Kft. Telefon: (06-1) 436-3700
1320 Budapest Ezen a telefonszámon hétköznap 8?20, szombaton 8?15 óra között nemcsak rendelhet, hanem megrendelésével kapcsolatos minden kérdésére is készséggel válaszolunk.
e-mail: rendeles@otto.hu Fax: (06-1) 436-3770
www: www.otto.hu Faxon a nap bármely órájában rendelhet.
SMS: (06-20) 999-6886
A megrendeléseket naponta lezárjuk, hogy a termékeket mihamarabb elküldhessük Önnek. A különböző napokon megrendelt cikkeket csak külön csomagban tudjuk szállítani. Rendelését az Ön kérésére módosítani, azt kiegészíteni a megrendelés napján, a vevőszolgálati időben van lehetőségünk.
Fizetés? Csak a csomag átvételekor!
Ön a megrendelt áruért csak a csomag kézhezvételekor utánvéttel a kézbesítőnek fizet. A következő költségeket számítjuk fel minden megrendelés esetén:
Csomagolási költség: 340 Ft
Szállítási díj: 650 Ft.


Amennyiben nem tudunk egy megrendelésből minden árut egyszerre kiszállítani, a további csomagoknál a csomagolási és szállítási díjat átvállaljuk. Termékeink árai a katalógus érvényességi ideje alatt nem változnak! Áfás számla igénylése esetén kérjük, postai úton küldje vissza a csomagban található eredeti számlát a vevő nevének, címének feltüntetésével!
48 órás csomagszállítási szolgáltatás
A megrendelést követő két munkanapon belül is megkaphatja csomagját, amennyiben:
telefonon rendel a vevőszolgálati időben (H-P: 8-20, Szo.: 8-15 óra) és
rendeléskor kéri a 48 órás csomagszállítási szolgáltatásunkat
A szolgáltatás csak a szállítható, raktáron lévő termékek esetében igényelhető. Faxon elküldött rendelés esetén kérjük, tüntesse fel telefonszámát, hogy szükség esetén értesíthessük. A 48 órás csomagszállítás pótdíja: 595 Ft; ezt a termékek árán, a szállítási és csomagolási költségen felül, csak időben történő teljesítés esetén kell a kézbesítéskor kifizetnie.

A csomagot így kaphatja meg: rendelés -> szállítás rendelés -> szállítás
hétfő -> szerda csütörtök -> szombat
kedd -> csütörtök péntek -> kedd
szerda -> péntek szombat -> szerdaHázhozszállítás
Szállítás: 1-2 héten belül; nagy kereslet esetén előfordulhat, hogy egyes termékekből hiány keletkezik, s így a megrendelt árucikkeket több csomagban tudjuk csak elküldeni. A csomagban mellékelt számlán, esetleg levélben közöljük a hiányzó termékek szállítási információit. A küldemény átvételekor a kézbesítő jelenlétében ellenőrizze annak sértetlenségét. Ha a csomag sérült és nincs hozzá mellékelve sérülésről szóló kárfelvételi jegyzőkönyv, kérjük, ne vegye át a csomagot. Előforduló áruhiány esetén küldje el címünkre a jegyzőkönyvet, és mi pótoljuk a hiányzó árucikket. Az esetleges további reklamációk érvényesítése érdekében, kérjük őrizze meg a csomag kifizetését igazoló pénzbizonylatot. A csomagokat a Magyar Posta Rt. illetve egy alternatív csomagszállító cég szállítja Önnek! Megrendelése teljesítésének érdekében esetenként a kifogyott termékeket helyettesítő áruval pótoljuk. Vevőkapcsolat: OTTO Katalógusáruház 1320 Budapest

Az Ön garanciája a mi garanciánk
Cserelehetőség, visszavásárlás 14 napon belül. Az OTTO-tól nyugodtan rendelhet! Cégünk minden termékére teljeskörű csere vagy visszavásárlási lehetőséget biztosít! Ha a kiszállított terméket bármilyen ok miatt nem találja megfelelőnek, a kiszállítást követő 14 napon belül küldje vissza címünkre. Felmerülő kérdések esetén vevőszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére. Így küldje vissza az árut: Kérjük, az árut egyszerű csomagként, "kísérőlevél belföldi postacsomaghoz" (zöld színű) nyomtatvánnyal és ne utánvéttel adja fel, mert az így visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni. A csomagban feltétlenül küldje el a számláról leválasztható visszárulevelet, melyet a hátoldalán található útmutató szerint töltsön ki ? kérheti az áru cseréjét vagy ellenértékét. Az áru ellenértékét postai úton küldjük el az áru beérkezését követő maximum 30 napon belül. A cserével, illetve visszavásárlással kapcsolatban felmerülő csomagolási- és szállítási költségek a vásárlót terhelik. Abban az esetben, ha a kifogyott terméket más helyettesítő áruval pótoljuk, a cserével illetve visszavásárlással kapcsolatban felmerülő csomagolási- és szállítási alapköltségek az OTTO-t terhelik. Személyes ügyintézés: A kifogásolt termékeket telephelyünkön is leadhatja. Az áru cseréjét, illetve értékének visszafizetését ez esetben is postai úton intézzük. Telephelyünk: 1037 Budapest, Fehérítőgyár u. 2. Nyitva: kedd, szerda, csütörtök 14-16.30 óráig. (Bejárat a Szőlőkert u. 6. felől.) Kérjük, vegye figyelembe, hogy csere- vagy visszavásárlási lehetőség csak eredeti állapotának megfelelő, sértetlen, rendszeresen még nem használt termékekre érvényes!

Kulcsszavak: ágyneműhuzat , ágytakaró , alkalmi cipő , bébiruha , blúz , bőrcipő , bútorhuzat , cipő , csomagküldő szolgálat , csomagszállítás , dísztakaró , divatáru , ékszer , fehérnemű , fehérnemű garnitúra , férfi alsóruházat , férfi cipő , férfi divat , férfi divatáru , férfi divatruházat , férfi fehérnemű , férfi felsőruházat , férfi fürdőruha , férfi ing , férfi ruha , fitnessruha , fiú fehérnemű , frottír törölköző , fürdőruha , fürdőruhadivat , fürdőszobai szőnyeg , fürdőszobaszőnyeg , gyermek divatáru , gyermek divatruházat , gyermek sportruházat , gyermekdivat , gyermekruha , hálóing , hálóruha , házhozszállítás , háztartás , háztartási cikk , ing , kardigán , katalógusáruház , lábbeli , lakásfelszerelés , lakásfelszerelési cikk , lakástextília , lakberendezés , lányka nadrág , lánykaruha , mellény , nadrág , női alsóruházat , női blúz , női cipő , női divatáru , női divatcipő , női fehérnemű , női felsőruházat , női fürdőruha , női hálóruha , női kabát , női ruha , női sportruházat , online kereskedelem , póló , pullover , ruha , ruhaipar , ruhanemű , ruházat , ruházati termék , sportcipő , sportruha , sportruha feliratozás , sportruházat , sportszer , szabadidőcipő , szoknya , t-shirt , takaró , téli sportruházat , textil , top , törölköző , utcai cipő

OTTO Katalógusáruház fotók