Automatikus bejelentkezés
belépés

OKTÁN Autósiskola

Budapest
1119 Báthori utca 2.

telefon: 06-1/282-8223

Weboldal: http://www.oktan.hu

Cégleírás:
Az Oktán Gépjárművezető-képző és Továbbképző Korlátolt Felelősségű Társaság 1989-ben jött létre, amikor a gazdasági társaságokról szóló törvény életbe lépése ezt lehetővé tette. Alapító tagjai a Pest Megyei ATI egykori munkatársai közül kerültek ki. A Kft jelenleg is teljes egészében magyar magántulajdonban van.
A cég székhelyét a kezdetekkor a Budapesttől alig 40 km-re lévő Dabas városába helyezték az alapítók. A későbbi sikeres működés lehetővé tette további telephelyek, oktatóbázisok kialakítását és üzemeltetését is. Így jöhettek létre a budapesti, kispesti, csepeli, valamint szigethalmi központok, természetesen az eredeti székhely megmaradása mellett. A lassan 15 éve működő cég elsősorban a munkatársak szakértelmének, elhivatottságának, illetve a rugalmas és hozzáértő vezetésnek köszönheti folyamatos fejlődését, sikereit.
Az Oktán Kft jelenleg több mint 50 fő- és mellékállású alkalmazottjának jelenti a megélhetés biztos forrását. A cégre nem jellemző a manapság oly divatos munkaerő-vándorlás, fluktuáció. A vállalkozást inkább jellemzi a fiatalos lendület és a tapasztaltabb munkatársak megfontoltsága egyszerre köszönhetően a cégen belül jól kidolgozott humánerőforrás-politikának.
A vállalkozás fő tevékenységei közé jelenleg a következők sorolhatók:
Szaktanfolyam és vizsgaszervezés,
OKJ tanfolyamok és vizsgák szervezése,
Kategóriás képzések


Megjegyzés: akkreditált intézmény, a tandíj 30%-a visszaigényelhető a jövedelemadóból.

Kulcsszavak: akkreditált intézmény , autóbuszvezetői tanfolyam , felnőttoktatás , gépjárművezető oktatás , intézmény , jogosítvány , munkaerő , oktatás , szaktanfolyam , személygépkocsi , tandíj , tanfolyam , társaság , tehergépjármű , tehergépjármű vezetése , vállalkozás , vizsgaszervezés , vizsgáztatás

OKTÁN Autósiskola fotók