Automatikus bejelentkezés
belépés

Nagyvillám Vadászcsárda

Visegrád
2025 Feketehegy

telefon: 26/398-070
mobil: 30 278 3251
telefon: 26/398-311
e-mail: info@nagyvillam.hu
fax: 26/397-257

Weboldal: http://www.nagyvillam.hu

Cégleírás:
Cégünk vendéglátással foglakozik.

A festői Dunakanyar legszebb fekvésű étterme a Nagyvillám Vadászcsárda.
A lenyűgöző panoráma a Dunakanyarra és a Visegrádi Várra, a csodálatos természeti környezet, az országúttól, zajtól és portól való távolság, a csend, az intimitás hangsúlyozott érzete mind-mind csak fokozzák az étterem különleges vonzerejét.
Az étterem nemcsak természetbe simuló kialakításában, de szolgáltatásaiban is méltó kíván lenni különleges adottságaihoz, a természeti szépségekhez, a műemlékek időtlen varázsához.

Vendégeinket ízletes fogásokkal, nemes borokkal és kedves kiszolgálással kényeztetjük. A hagyományos magyar konyha fogásai mellett, vad- és erdei gombás ételekkel, grillspecialitásokkal várjuk az ínyenceket. Jó idő esetén az étterem teraszán, a hársfák alatt található látványkonyhában készítjük grill-ételeinket, amelyek különlegessége abban rejlik, hogy az étterem körüli természet, illetve vadon termő fűszernövények felhasználásával, titkos receptúráink alapján pácoljuk a húsokat, ízesítjük a zöldségeket.

Engedjen az érzékek csábításának, s áldozzon a legélvezetesebb asztali örömöknek, legyen szó akár mindennapokról, vagy életre szóló eseményekről: esküvőkről, születésnapokról, lepje meg munkatársait, partnereit a Dunakanyar és a Visegrádi Vár esti fényeivel kísért mennyei lakomával.

Pusztán példaként a teljesség igénye nélkül néhány ajánlat a Nagyvillám Vadászcsárda menüválasztékából:

Tárkonyos-tejfölös vadászleves erdei gombákkal
Vörösboros szarvassült burgonyakrokettel és gombás rizzsel, diókrémmel töltött sült alma, rumos vanília sodóval, Grilltál olivaolajban friss bazsalikommal párolt zöldséggel és rozmaringos, tepsis burgonyával
Szarvascomb, vaddisznószelet és pulyka faszénparázson sütve

Szőlőlevél ágyon érlelt lestyános házi juhsajt és borókás füstölt sonka
Pilisi vadászleves
Szarvasfilé Fővadász módra (libamájas, gombás, áfonyás ragu spanyol mártásban)
Somlói galuska

Ételeinkhez a György-Villa válogatott nemes borait kínáljuk.

Kulcsszavak: állófogadás , állófogadás lebonyolítása , bankett , bankett lebonyolítás , baráti összejövetel , baráti rendezvény , bobpálya használat , céges rendezvény lebonyolítása , cégrendezvény , cégrendezvény-lebonyolítás , cigányzene , családi rendezvény , csárda , csoportos étkeztetés , eljegyzés , ellátás vadászathoz , élőzene , élőzenés mulatság , élőzenés rendezvény , esküvő lebonyolítása , esküvői vacsora , étterem , éttermi szolgáltatás , fedett terasz , fizetővendéglátás , folklórprogram , grillparty , házassági évforduló , hideg svédasztal , hidegkonyha , hidegkonyhai készítmény , lakodalom , lakodalom lebonyolítása , látványkonyha , lovagi torna , magyar bor , magyaros étel , magyaros ételkülönlegesség , magyaros ételspecialitás , meleg svédasztal , névnapi rendezvény , nyitott terasz , osztálytalálkozó , osztálytalálkozó lebonyolítása , rendezvény lebonyolítása , rendezvényszervezés , svédasztal , svédasztalos ebéd , svédasztalos reggeli , svédasztalos vacsora , szabadtéri sütés-főzés , születésnapi parti , születésnapi party , tájjellegű bor , vadétel , vállalati rendezvény , vendéglátás , vendéglátóipari egység , vendéglő

Nagyvillám Vadászcsárda fotók