Automatikus bejelentkezés
belépés

Montagna Sport

Hatvan
3000 Dembinszky u. 17/B.

telefon: 37/344-125
telefon: 37/540-933
fax: 37/540-933
telefon: 20/556-3180

Budapest
1148 Nagy Lajos király út. 136. ( Bosnyák térnél )

mobil: 70/617-0244
e-mail: info@montagna.hu

Budapest
1032 Bécsi út 211. ( Szemben a STOP Shoppal )

mobil: 70/618-9269
e-mail: info@montagna.hu

Weboldal: http://www.montagna.hu

Cégleírás:
Cégünk 1993-ban alakult egyéni vállalkozás formában. Kezdetben használt sífelszerelések értékesítésével, ill. kölcsönzéssel foglalkoztunk kielégítve ezzel az egyre nagyobb mértékben jelentkező síelési igényeket.
2001 óta tevékenységünk kiegészült : ugyanis kifejlesztettünk egy a síelők által nagyon kedvelt, funkcionálisan tökéletes elasztikus anyagból készült JET SÍNADRÁGOT, melynek gyártása, kis-, és nagykereskedelmi forgalmazása azóta is tevékenységünk egyik fő része.
Az egyéni vállalkozás családi Kft-vé nőtte ki magát. Budapesten szezonálisan síkölcsönzőt és sportszaküzletet üzemeltetünk, a hatvani üzletet pedig új helyszínre helyeztük át.
Jelen vagyunk minden évben a Hungexpo által szervezett Hó Show-n, valamint a budapesti és vidéki síbörzéken. Termékünkkel nagy sikerrel vettünk részt a 2008-as téli müncheni szakkiállításon ,az ISPO-n, Az európai szakvásárokon való megjelenés további terveink közé tartozik.
Vásárlóinknak teljes szolgáltatást tudunk nyújtani: válogathatnak 1-2 szezonos és új sílécekből, sícipőkből, a jet termékekből óriási méret ?és színválasztékkal állunk rendelkezésükre, de hagyományos sínadrágot és márkás dzsekiket is forgalmazunk.
A teljes körű kiszolgálást csak fokozza, hogy bármilyen kiegészítő ruházatra van szükségük, mindent megtalálnak nálunk. A léceket professzionális gépekkel szervizeljük, és mód van mind egyéni, mind csoportos kölcsönzésre, sőt még utasbiztosítását is megkötheti nálunk.
A Montagna Sport hitvallása, hogy minél több embert meg kell ismertetni a síelés nyújtotta felszabadító, boldog érzéssel, az pedig a mi feladatunk, hogy a tökéletes élmény eléréséhez biztosítsuk a technikai hátteret, szakmai tanácsadásunkkal hozzá segítsük vevőinket a jó döntésekhez.

Kulcsszavak: biztosítás , korcsolya , sífelszerelés , sífelszerelés szerviz , sífelszerelés-kölcsönzés , síoverall , síruha , síruházat , snowboard , sportbolt , sportruházat , sportszer, sporteszköz, sportfelszerelés

Montagna Sport fotók

Montagna Sport - Tudakozó.hu Montagna Sport - Tudakozó.hu