Automatikus bejelentkezés
belépés

Mediator Kft.

Szentendre
2000 Kőzúzó u. 26.

telefon: 26/500-607
telefon: 26/500-608
fax: 26/500-610
e-mail: mediatorkert@vnet.hu

Weboldal: http://kertepito.ebolt.hu

Cégleírás:
Az Ardents Kft. 1999-ben alakult két magyarországi magánszemély alapításával. Korábbi szakmai-üzleti tapasztalataikat összevetve céljuk az volt, hogy az informatika területén nyújtsanak teljes körű megoldásokat ügyfeleik részére. A cég alapvető szemlélete, hogy terméktől és szállítótól függetlenül tudja megoldásait biztosítani a megbízóik részére. Ez kizárja azt a lehetőséget, hogy elkötelezné magát egyetlen irányvonalnak és az objektivitást megtagadva alkosson véleményt. Ezen szemlélet legfőbb erénye, hogy a megbízónak lehetősége nyílik az optimális megoldás kiválasztására. Ez a projektorientált szemlélet segít a költségek-erőforrások koordinálásában és tervezésében.

Az alapítók elhatározták, hogy a partnerek elvárásainak megfelelő szaktudással rendelkező számítástechnikai céget hoznak létre.

Cégünk, fejlődése során a pénzügyi, informatikai területen szerzett tudásra és tapasztalatra alapozva kezdte meg a főként pénzügyi rendszerekből álló termékskálájának kialakítását.

Ehhez elengedhetetlen az ügyfelekkel való szoros kapcsolattartás, a naprakész információk begyűjtése, az adott szakterületen a szakismeretek minél alaposabb és pontosabb megismerése, a felhasználók igényei, a törvényi és egyéb szabályozások rendszerbe történő integrálása.

Kulcsszavak: ágyásszegély , deszka , gépkocsibeálló , gerenda , karó , kerítés , kerítéselem , kert- és parképítés , kert- és tájépítészeti tervezés , kertépítés , kerti bútor , kerti dísz , kerti kiegészítő , kerti szegély , kerttervezés , lambéria , léc , pergola , rúd , térelválasztó , virágláda

Mediator Kft. fotók