Automatikus bejelentkezés
belépés

Mandala Day SPA

Budapest
1133 Ipoly u. 6.

telefon: 801-2576
fax: 801-2356
telefon: 801-2566
e-mail: marketing@mandaladayspa.hu
e-mail: info@mandaladayspa.hu

Weboldal: http://www.mandaladayspa.hu

Cégleírás:
Szeretnénk, ha felejthetetlen és zavartalan élményben lenne része nálunk, a Mandala Day Spa-ban.
Mandala Classic
Üzleti csomag
Királyi Lótuszvirág
Megújító kezelés
Menyasszonyi csomag
Lu Lur Királyi Rituálé
Japán Íze kezelés csomag
Különleges nap a Spában
Egzotikus kezelés pároknak
Újdonságok
A három érzék kezeléscsomag

Lazítsa el az elméjét és tisztítsa meg gondolatait. Ezalatt a kezelés alatt egy nagyon kellemes, nyugodt hang irányítja Önt, hogyan lazítsa el a testét és elméjét, miközben hagyományokhoz híven ledörzsöljük és lemossuk a testét. Ezután különleges masszázstechnikát alkalmazva tiszta mandula olajat masszírozunk a bőrébe. Célunk a test és az elme magasabb fokú ellazulása. A kezelés alkalmas fájdalom csökkentésre, vérnyomás csökkentésre, migrén vagy egyéb fejfájás könnyítésére, valamint enyhíti a stressz és idegesség okozta kellemetlen lelkiállapotot.

60 perc 15 500.- Ft

75 perc 17 500.- FtFény Terápia

A fény terápia szakértői úgy gondolják, hogy a testünk érzékenyen reagálnak különböző színekre, azt használva fel belőlük, amire éppen szükségünk van. Különböző színeknek, különböző hatásai vannak.

Piros: energia, erő, és vitalitás pótlására

Narancs: a szervezetben fellépő energiablokkokat szabadítja fel

Sárga: élénkít, tisztítja a keringést és a bőrt, növeli a koncentráció képességet

Zöld: gyógyít, kiegyensúlyoz, tisztít

Kék: nyugtat és csökkenti a stresszt

Viola: nyugtatja az anyagcsere rendszert, éhséget kiegyensúlyozza, és nyugtatja az idegeketMelegpárnás hátmasszázs a fájdalmak elűzésére (60/75/90 perces)

Levendula illatú hevített párnákkal gyengéden felmelegítjük az izmokat. Ennek a kezelésnek a középpontjában az általános relaxáció, a vérkeringés fokozása, az izomtónus növelése, és az izmok merevségének csökkentése áll.Shirodhara arc masszázs (30/45 perces)

Folyamatosan meleg olaja öntünk a homlokra. Az eredmény elkápráztató; az egészséges ragyogás, a tiszta tekintetű szemek, a test és szellem kapcsolatának érzékelése és nyugodtság.Polarity Terápia (60/75/90 perces)

Különleges masszázs típus, mely tartalmazza a reflexológiából eredő elemeket. Ez a masszázs a test legvégső tagjait veszi célba; a fejet, a tenyeret, és a lábakat.
Mennyei ázsiai kezelés pároknak
Mandala kényeztetés pároknak
Havi ajánlatunk
Különleges ajánlatok
Élvezze a mennyország egy kis darabját, menküljön el a világ elől itt nálunk a Mandala Day Spa-ban! Válasszon csomagajánlataink közül!

Kulcsszavak: alakformálás , arckezelés , arcpakolás , aromaterápia , ásványi anyag , egészséges életmód , finn szauna , frissítő svédmasszázs , gyanta , gyógyfürdő , gyógyítás , gyógykezelés , gyógyvíz , hidratáló pakolás , holt-tengeri iszappakolás , iszappakolás , kézápolás , kezelés , kozmetikai arckezelés , körömápolás , masszázs , medence , pakolás , reflexológia , regeneráló arckezelés , spa , SPA kezelés , SPA méregtelenítés , SPA salaktalanítás , speciális pakolás , stresszkezelés , szépségápolás , talpreflexológia , terápia , testkezelés , törökfürdő

Mandala Day SPA fotók

Mandala Day Spa