Automatikus bejelentkezés
belépés

Mammel-Memento Kft.

Pécs
7623 Szabadság u. 26.

mobil: 30/9399-928
fax: 06-72/520-605
telefon: 72/520-604
telefon: 06-72/327-295
fax: 72/520-604

Cégleírás:
Cégünk mindig is szemelőt tartotta az elmúlással járó fájdalmasan érintő teendők emberi méltósághoz megfelelő kezelését.
A halál mindenki számára a véggel kapcsolódik össze. Nem mindegy, hogy az utolsó útra milyen körülményeket biztosítunk az életünk nagy részét velünk töltő kedves elhunytunknak.
Az út mindig véget ér valahol, de a lehetőség hogy egy más helyen tovább él- az, aki idáig Velünk volt - mindig erőt ad, ahhoz hogy feldolgozzuk a fájdalmat és a szenvedést.
Temetkezési Irodánk abban kíván segítséget nyújtani Önnek és Kedves Hozzátartozójának, hogy a Végső Út valóban méltó legyen a földön eltöltött évekhez.

Kulcsszavak: belföldi halottszállítás , engedély beszerzés , gépkocsis temetés , gyászközlemény , gyászruha , halottszállítás , kegyeleti kellék , kellék , koporsós temetés , koszorú , kriptába temetés , nemzetközi halottszállítás , órás , sírásás , sírkőfelújítás , szociális temetés , szórásos temetés , temetés , temetési engedély beszerzése , temetési zene , temetkezés , töltő , újratemetés , ügyintézés

Mammel-Memento Kft. fotók

Mammel-Memento Kft. - Tudakozó.hu