Automatikus bejelentkezés
belépés

MAX City

Törökbálint
2045 Tópark u. 1/a

fax: 23/532-661
telefon: 23/532-660
e-mail: office@maxcity.hu
mobil: 70/967-6074

Weboldal: http://www.maxcity.hu

Cégleírás:
A MAXCity Lakberendezési Bevásárlóközpont végtelen kínálatából tökéletesen berendezhető az otthon minden szeglete, a konyhától, fürdőszobától kezdve a nappalin és hálószobán át egészen a kertig, teraszig.
Hidegburkolat, melegburkolat, szőnyeg és lakástextil, tárolóbútor, ülőgarnitúra, ágy és matrac, illetve számtalan kiegészítők található az áruházban, minden elképzelhető stílusban, a klasszikustól az egzotikuson át a legmodernebb design bútorokig.

2005. május 6-án nyitott meg Magyarország legnagyobb Lakberendezési Bevásárlóközpontja, Törökbálinton, az M1 autópálya, 14-es kijáratánál, amely az első kihajtási lehetőség az autópályán.
A MAXCityben 30.000 m2-en, 3 szinten, közel 100 üzlet, számtalan stílusban kínálja termékeit, ahol minden látogató megtalálhatja az ízlésének megfelelő bútorokat, lakberendezési kiegészítőket.
Az áruház kínálatából teljes egészében berendezhető mindenki otthona, a konyhától a nappalin és hálószobán át egészen a fürdőszobáig, a teraszig és a kertig.
A bútorok mellett kiegészítőket, burkolatokat, lakástextileket, lámpákat is vásárolhatnak otthonuk hangulatosabbá tétele érdekében. Ingyenes lakberendezési szolgáltatással segítjük a lakásukat akár átalakítani, akár újonnan berendezni vágyók széles táborát.
Ezt a szolgáltatást csütörtöktől vasárnapig vehetik igénybe az érdeklődők.
Az áruház megtekintésére ? a nagy méret miatt ? érdemes több órát szánni. E
rre figyelemmel az áruház tervezői pihenési és felfrissülési lehetőségeket építettek ki, így egy étterem és két kávézó került kialakításra ezzel a céllal.
Kisgyermekes családoknak a II. emeleti gyermekmegőrző nyújt segítséget a nyugodt vásárláshoz.

Kulcsszavak: áruház , bútor , bútoráruház , lakberendezés , raktár , raktárhelyiség , raktárhelyiség bérbeadása , üzlethelyiség , üzlethelyiség bérbeadása , üzlethelyiség kiadása

MAX City fotók

MAX City - Tudakozó.hu MAX City - Tudakozó.hu MAX City - Tudakozó.hu MAX City - Tudakozó.hu