Automatikus bejelentkezés
belépés

Kodolányi János Főiskola - Székesfehérvár

Székesfehérvár
8000 Fürdő utca 1

telefon: 22 543-300
telefon: 22/543-400
fax: 22/543-391
e-mail: kjfhivatal@mail.kodolanyi.hu
telefon: 06/80/203-769 Zöld szám

Weboldal: http://www.kodolanyi.hu/

Cégleírás:
A Kodolányi János Főiskola 1992 óta működik Székesfehérváron. A jelentkezőknek lehetőségük van arra, hogy tanulmányaikat Székesfehérváron kívül Budapesten, Siófokon, Orosházán vagy az osztrák Fürstenfeldben folytassák.

Az intézményben folyó magas színvonalú munkát, több hazai és nemzetközi elismerés is fémjelzi. A főiskolák közül egyedül a Kodolányi érdemelte ki az Oktatási és Kulturális Minisztérium Felsőoktatási Minőség Díj Arany fokozatát 2007-ben és 2008-ban. A magyarországi felsőoktatási intézmények közül intézményünk nyerte el elsőként a Nemzeti Minőségi Díjat 2009-ben. Főiskolánkon megvalósuló, kiemelkedő színvonalú európai együttműködési programjainkat 2010-ben "Nemzetközi együttműködési kultúráért" Nívódíjjal ismerte el a Tempus Közalapítvány. Fennállásának 15 éves évfordulóját az elnyert hazai és külföldi minőség díjak mellett azzal is ünnepelte a Kodolányi János Főiskola, hogy a főiskolák közül a legjobban szerepelt a HVG Diploma illetve a Népszabadság TOP Diploma kiadványokban megjelent felsőoktatási rangsorban.

A Kodolányi János Főiskola az első és máig az egyetlen hazai felsőoktatási intézmény, amely helyi közszolgálati rádióval rendelkezik. A színvonalas és átlagosnál magasabb hallgatottságú Vörösmarty Rádió műsora 50 km-es körzetben hallható. Intézményünknek Székesfehérváron és Budapesten jól felszerelt saját tévéstúdiója is van, melyet tanstúdióként használ a Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék. Egyedülálló, nívós gyakorlati hátteret biztosítunk az elméleti képzéshez, hiszen online magazin várja a hallgatókat a főiskolánkon. A siófoki helyszínen jól felszerelt tankonyhán gyakorolhatnak a vendéglátós hallgatók, a vízi turizmus szakirányhoz pedig a főiskola saját hajóval is rendelkezik. Mindezek mellett Orosházán tanszálloda, Székesfehérváron pedig az előadóművészet szakhoz kapcsolódóan hangstúdió biztosítja a profi körülményeket a gyakorlati tudás megszerzéséhez.

A Kodolányi János Főiskolán hagyomány a végzett hallgatók pályakövetése. Végzett hallgatóink 74%- a záróvizsgát követő 6 hónapon belül talál végzettségének megfelelő állást, Karrier Irodánk folyamatosan azon dolgozik, hogy az elhelyezkedési arányt tovább javítsa. Intézményünkben végzett hallgatókat megtaláljuk a hazai közélet vezető pozícióiban: van közöttük országosan ismert műsorvezető (Gombos Edina, Azurák Csaba, Hajagos Andrea, Nemes Tamás), sikeres zenész (Bebe, azaz Abebe Dániel), és a hazai gazdasági, politikai élet számos meghatározó személyisége (Böszörményi Nagy Gergely, Juhász Bence, Németh Veronika).

Intézményünk nagy hangsúlyt fektet a folyamatos fejlődésre, ezért külkapcsolatainkat folyamatosan bővítjük, biztosítva ezzel diákjainknak a résztanulmányok külföldön történő végzését is. Nyelviskolánk tanfolyamai pedig felkészítenek a diploma megszerzéséhez szükséges nyelvvizsgára, akkreditált vizsgáink államilag elismert nyelvvizsga-bizonyítványt adnak.

Lehetőség van mesterképzés elvégzésére is: az inkluzív nevelés tanára, a minőségfejlesztés-tanár és a multikulturális nevelés tanár szakok egyikén. Két felsőfokú szakképzésünket azoknak ajánljuk, akik az érettségit követően szeretnének felkészülni a további főiskolai vagy egyetemi tanulmányokra. Szakirányú továbbképzéseinkre felsőfokú végzettséget tanúsító oklevéllel lehet jelentkezni a 23, a szakterületeken belül speciális, korszerű ismereteket kínáló képzések egyikére. A Kodolányi János Főiskola felnőttképzési programjának kínálatában azok is megtalálják a számításaikat, akik rövidebb tanfolyamokon, képzéseken kívánnak ismereteket szerezni.

Kulcsszavak: alapképzés , államilag elismert nyelvvizsga , andragógia-művelődésszervező , anglisztika , bizottság , diáktanácsadó , előadóművészet , ERASMUS , felnőttképzés , felsőfokú szakképzés , felsőoktatás , főiskola , főiskolai alapképzés , főiskolai képzés , gazdálkodási és menedzsment alapszak , gazdasági képzés , germanisztika , idegenforgalmi szakmenedzser , inkluzív nevelés tanára , intézményi kommunikátor , iskola , jazzének , jazzhangszer , kollégium , kollégiumi szállás , kommunikáció és médiatudomány , könyvtár , levelező tagozatos képzés , mesterképzés , minőségfejlesztés tanár , multikulturális nevelés tanára , nemzetközi tanulmány , nyelvi képzés , oktatás , oktatási intézmény , pedagógia , rádiós gyakorlat , romanisztika , szállás , szociális munka , távoktatás , televíziós gyakorlat , turizmus szak , turizmus-vendéglátás , vendéglátó szakmenedzser , vendéglátói képzés

Kodolányi János Főiskola - Székesfehérvár fotók

Kodolányi János Főiskola - Székesfehérvár - Tudakozó.hu Baba-mama szoba - Budapest Csitáry épület - Székesfehérvár Tanhajó Tankonyha Studió