Automatikus bejelentkezés
belépés

Kőkapu Vadászkastély és Hotel

Nagyhuta
3994 Kőkapu u. 2.

telefon: 47/370-032
e-mail: kokapu@t-online.hu
telefon: 47/570-043
fax: 47/570-042

Weboldal: http://www.kokapu.hu

Cégleírás:
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni- hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt***!
A Kőkapu szó hallatán mindenkinek a sziklaszirten magasodó vadászkastély jut eszébe, amelyben jelenleg 5 db igényesen berendezett, napjaink luxusával felszerelt lakosztály található, gyönyörű kilátással a környező hegyekre és a méregzöld víztükrű horgász- és csónakázótóra.
A kastély szomszédságában található hotel, 23 db franciaágyas, pótágyazható szobával rendelkezik, valamennyiben minibár, színes televízió, telefon és zuhanykabinos fürdő teszi kényelmesebbé a pihenést.
Az ifjúsági szálló a hozzá tartozó rönkházakkal a Kemence patak partján, az erdő szélén helyezkedik el. Az épületben 4 db 4 és 4 db 8 férőhelyes, emeletes ágyakkal és akadálymentesített fürdőhelységgel felszerelt szoba várja egész évben az ide érkező vendégeket. A tágas társalgó és melegítőkonyha megfelelő helyszín a közösen végezhető foglalkozások vagy kisebb rendezvények lebonyolítására.
Aki családjával a tavaszi és nyári hónapokban szeretne ellátogatni hozzánk egy igazán természetközeli, vadregényes és egyszerű szálláshelyet keresvén, számukra ajánljuk rönkházainkat. A konyhával és fürdőszobával ellátott házikókban maximum 20 főt tudunk elhelyezni. Udvarukon praktikus tűzrakó- és grillezőhelyek, filagória és a kicsik részére játszótér lett kialakítva.
Családias éttermünk magyaros és vadétel-specialitásokkal, házias ízekkel, széles italválasztékkal várja vendégeit.
Tetőterében található 120 illetve 30 főt befogadó világos, modern berendezésű konferenciatermek oktatások, tréningek és kiállítások rendezésére is alkalmasak.
Az üdülőkomplexumhoz tartozik egy fürdőház, amelyben pezsgőfürdő, finn szauna és 15 méteres, hideg vizes úszómedence szolgálja vendégeink kikapcsolódását.
Esti programok, játékok helyszínéül kiválóan alkalmas játéktermünk, ahol 2 db bowlingpálya, csocsó- és biliárdasztal található, továbbá elkészült játszóházunk a kisgyermekek részére.
Ám az igazi felüdülést a táj szépsége adja. Bebarangolhatják a Károlyiak volt erdőbirtokát kerékpárral vagy gyalogosan, utazhatnak az erdei kisvasúttal, de lehetőség van terepjárós kirándulásra is. A téli sportok kedvelőinek a síelés, sífutás, szánkózás és korcsolyázás a tavon jelenthet kellemes időtöltést.
Legyen szó kisgyermekes családokról, nyugdíjasokról, nászutasokról, bakancsos turistákról, diákokról és üzletemberekről az itt található csodálatos környezet, különböző szálláshelyek, színvonalas programok és vendéglátás, gyakorlott és kedves személyzet minden itt töltött időt élménnyé és kikapcsolódássá varázsol!

Kulcsszavak: belföldi turizmus , csapatépítés , csapatépítő program , csapatépítő tréning , esküvő lebonyolítása , étterem , hitelkártya elfogadása , horgászati lehetőség , hotel , hungary card elfogadóhely , ifjúsági szállás , kastélyszálló , konferencia , konferenciaterem , programszervezés , rendezvényszervezés , sípálya , szállás , szálláshely , szálloda , szállodai szoba , tréning , turizmus , üdülési csekk elfogadása , vadászati lehetőség , vadászkastély , vadétel , vendéglátás

Kőkapu Vadászkastély és Hotel fotók

Kőkapu Vadászkastély és Hotel - Tudakozó.hu Kőkapu Vadászkastély és Hotel - Tudakozó.hu Kőkapu Vadászkastély és Hotel - Tudakozó.hu Kőkapu Vadászkastély és Hotel - Tudakozó.hu Kőkapu Vadászkastély és Hotel - Tudakozó.hu Kőkapu Vadászkastély és Hotel - Tudakozó.hu Kőkapu Vadászkastély és Hotel - Tudakozó.hu Kőkapu Vadászkastély és Hotel - Tudakozó.hu Kőkapu Vadászkastély és Hotel - Tudakozó.hu Kőkapu Vadászkastély és Hotel - Tudakozó.hu Kőkapu Vadászkastély és Hotel - Tudakozó.hu Kőkapu Vadászkastély és Hotel - Tudakozó.hu Kőkapu Vadászkastély és Hotel - Tudakozó.hu Kőkapu Vadászkastély és Hotel - Tudakozó.hu Kőkapu Vadászkastély és Hotel - Tudakozó.hu