Automatikus bejelentkezés
belépés

Juzso Party Szerviz

Budapest
1171 Peregei út 60.

telefon: 257-8576
telefon: 253-0367
telefon: 30/9322-919
fax: 253-0368

Weboldal: http://www.juzsoparty.hu

Cégleírás:
Rendezvény szervezés, színvonalas vendégül-látás, kiegészítő szolgáltatások (dekoráció, játékok szervezése, hangosítás, zene, stb.) biztosítása. Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt 12 évben szolgáltatásaink és újszerű termékeink iránti kereslet évről évre nőtt, melyet szakmai és technikai fejlesztésekkel igyekeztünk követni. A cég meglévő feltétrendszere a saját tulajdonú termelőüzem és szállítókapacitás, valamint szakmailag felkészült, fiatalos lendületű csapat.Étlapunk a hidegkonyhai konyhaművészet remekei mellett mindig kínálja a magyaros ételek könnyített változatait, gasztronómiai kuriózumokat, finomságokat és a nagyhírű magyar borászok borait.Ugyanis az ünnepi étkezésekhez rendkívül fontosnak tartjuk a csábító étlapot és a nemes borokat, éppen ilyen fontos a helyszín kellemes hangulata és nem utolsó sorban a pompásan megterített asztal. Ebben a mi gyakorlati, eredeti ötleteink egy fontos célt szolgálnak: megszépíteni az Ön asztalát és kivívni vendégei elismerését. Cégünk rendezvényszervezéssel foglalkozik, de azon ritka szolgáltatók közé tartozunk, melyek ökörsütések megrendezésére is fel vannak készülve. Ezenkívül természetesen mindennel, ami a témához kapcsolódik.
Party Service-ünk kínálatában díszebédek, vacsorák, coctail-partyk, grill partyk, kemencés partyk, családi partyk, ökörsütések, születésnapi ünnepségek, alkalmi rendezvények, állófogadások, esküvők, bálok szervezése, vendéglátásának biztosítása is szerepel. Ezeket a rendezvényeket megvalósítjuk Önöknél, vagy az általunk kínált elegáns helyszíneken, mint például múzeumokban, palotákban, dísztermekben, stb. Ha legközelebb vendégeket várva - lehetőségünk lesz rendezvényét kiszolgálni - és rápillant az elkészült asztalra és azt mondja: - Ez végre valami egészen különleges! -, akkor megérte a fáradtság - az Öné és a miénk is. Ugyanis meggyőződésünk, hogy az ötleteket egyéni módon, jó ízléssel megvalósítva bztosra vehető a siker. Party Service-ünk az "érték a mérték" elvét követve kíván a megrendelőinknek partnere lenni a vendégül látásban: megbízható és jó minőségű szolgáltatások és különböző kedvezmények nyújtásával.


További információért kattintson weblapunkra!

Kulcsszavak: állófogadás szervezés , bál , esküvő , grillparty , hidegkonyha , hidegkonyhai termék , koktélparty , ökörsütés , party , party kellék , party service , rendezvényszervezés , üzleti ebéd , üzleti vacsora , vendéglátás

Juzso Party Szerviz fotók

Juzso Party Szerviz - Tudakozó.hu Juzso Party Szerviz - Tudakozó.hu Juzso Party Szerviz - Tudakozó.hu