Automatikus bejelentkezés
belépés

Isoglobe Hungary Kft.

Budaörs
2040 Vasút u. 9.

fax: 23/430-558
telefon: 23/430-561
e-mail: isoglobe@isoglobe.hu
mobil: 20/9430561

Weboldal: http://www.isoglobe.hu

Cégleírás:
A kivitelezések utolsó munkafázisainak egyike a csővezetékek és épületgépészeti berendezések szigetelése. Cégünk ebben próbál segíteni legjobb beszerzési forrásként az épületgépészek szolgálatában!
5 évvel ezelőtt alakult kft.-nk a Kaimannflex, későbbiekben K-FLEX néven forgalomba hozott szintetikus kaucsuk hőszigetelő anyagot forgalmazza mint márkaképviselő. Ezen csőhéjak B1-s tűzvédelmi osztályba soroltak, csekély füstgázfejlesztési értékkel. Alkalmazási területe a hűtés- és klímatechnikai szerelések (páradiffúziós értéke: =7000). Az úniós csatlakozás küszöbén a fűtési
vezetékek általános szigetelő anyagává válik, méretválasztéka 6/6-tól a 160/32-ig terjed. 1000m2 -es raktárunkban 20 kamion árukészlettel várjuk a megrendelőinket.
Az épületgépészeti szigetelőanyagok teljes palettájából a polietilén és a szálas anyagok sem hiányozhatnak. Az előbbi az osztrák Steinbacher gyárból érkezik. Kiemelkedő minősége és a raktáron tárolt négyféle falvastagsága a garancia az országos partnerhálózat folyamatos elégedettségére.
Szálas szigetelőanyagok közül a Therwoolin üveggyapot és a Consig bazaltgyapot csőhéjakat, lamelleket, paplanokat forgalmazzuk, igény szerinti kasírozással, falvastagsággal. Kínálatunkba beletartoznak az 1400 CO-t is tűrő szigetelőanyagok, továbbá a különleges igényeket kielégítő calcium-silicát termékek is. Szigetelőanyagaink védelméhez festékek, alumínium szalagok és alumínium lemezek kaphatók. A légtömör szereléstechnika megvalósításához különféle segédanyagok, fényképes szerelési útmutató és kollegáink felkészültsége a garancia.
Új, hiánypótló termékünk a földben haladó gázvezetékek savas vagy lúgos kémhatása elleni szigetelő szalag a DENSO 090-s, amelyet Európa legtöbb országában használnak.
Cégünk másik üzletága a rögzítéstechnika. A német MEFA gyár képviselőjeként annak teljes választékát forgalmazzuk! A termékpalettán belül kiemelnénk a gyakran keresett, jó ár és minőség arányt mutató termékeinket. A gumis bilincseket öt terhelési osztályban kínáljuk, piros színű 250 CO-t tűrő hőálló gumival is. A nagy átmérőjű szennyvíz vezetékek ( 100, 150, 200, 250) megfogására is alkalmasak az EPDM gumis bilincseink. Sínrendszereink kettő terhelési osztályban (Stex és "C" típus), több méretben az összes kiegészítőivel (pl: kalapácsfejű csavar, talplemezek, menetes szárak, dűbelek) kaphatóak.
Légtechnikai függesztőink, fix megfogások, info táblák, sprinkler csőpántok egyaránt megtalálhatóak horganyzott és rozsdamentes kivitelben is.
Bízunk benne, hogy Őn is megtalálja cége számára a lehetséges alternativát kínálatunkból és hamarosan megkeres bennünket árajánlat kérésével!

Kulcsszavak: csőrendszer , DÜKER , építőipar , épületgépészet , épületgépészeti anyag , épületgépészeti berendezés , GEBERIX , hőszigetelés , hőszigetelő , hőszigetelő anyag , hűtés , K-FLEX , korrózióvédelem , lefolyórendszer , légtechnika , légtechnikai cső , légtechnikai idom , légtechnikai rendszer , LINDAB , MEFA , PLAMAFLEX , polietilén lefolyórendszer , rögzítéstechnika , STEINBACHER , szigetelőanyag , THERMAFLEX

Isoglobe Hungary Kft. fotók

Isoglobe Hungary Kft. - Tudakozó.hu Isoglobe Hungary Kft. - Tudakozó.hu Isoglobe Hungary Kft. - Tudakozó.hu Isoglobe Hungary Kft. - Tudakozó.hu