Automatikus bejelentkezés
belépés

International System House Kft.

Debrecen
4000 4012, Nagyerdei körút 98. - Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum és 6720 Szeged, Tisza L. krt. 107. - Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Orvos- és Gyógyszerésztudományi Centrum tel.:(30) 530-8030

e-mail: posta@debrecen.ish.hu
e-mail: posta@szeged.ish.hu
fax: (52) 415-780
telefon: (52) 411-717/5150

Weboldal: http://www.ish.hu

Cégleírás:
Az International System House (ISH) Kft. a kórházi informatikai rendszerek folyamatos fejlesztésével és elterjesztésével vált piacvezetővé Magyarországon. Kiemelkedő referenciáink: Székesfehérvár - Szent György Kórház, DOTE, Országos Korányi Pulmonológiai Intézet.
Az ISH (International System House) Kft., mint az IBM kiemelt üzleti partnere, átfogó kórházi informatikai termékeket és szolgáltatásokat nyújt hazai és külföldi ügyfelei számára. Magyarországon piacvezetőként, több sikeres nemzetközi rendszer telepítőjeként cégünk fő célkituzése a nemzetközi és EU-szabványoknak megfelelő, megbízható, magas színvonalú informatikai rendszerek értékesítése az egészségügyben és más szakterületeken.
MedSolutionA cégünk által kínált vezető szoftvertermékekkel lefedhető és irányítható az egészségügyi intézmény minden fő tevékenységi területe. Az integrált kórházi informatikai rendszer központja a MedSolution klinikai alkalmazás, mely együttmuködik bármely speciális diagnosztikai alrendszerrel, így a kórház minden osztályára kiterjedő hálózatban segíti az orvosok és ápolók, a menedzsment és a gazdasági szakemberek munkáját.
eMedSolution
internet-alapú kórházi informatikai rendszer
Kézben tartott kórtörténetA MedSolution on-line környezetben alkalmazott változata, az eMedSolution a mobiltechnológia és az internet találkozása révén, vezeték nélküli mobil eszközök (Tablet és Pocket PC) és ismert böngészők segítségével lehetővé teszi a betegadatok tér- és időbeli korlátoktól független elérhetőségét a mindennapos orvosi gyakorlatban.
SzolgáltatásA hosszú távú, stabil partnerkapcsolat kiépítése érdekében cégünk folyamatosan bővíti a MedSolution bevezetését támogató szolgáltatások körét, melyeknek minőségét az IBM csúcstechnológiája, a nemzetközi szinten képzett szakembergárda, a kórházi folyamatokat átlátó és a gazdasági hátteret segítő, innovatív szellem garantálja.

Kulcsszavak: egészségügyi informatika , GLIMS , helpdesk , informatika , informatikai rendszer üzemeltetése , integrált informatikai rendszer , MEDSOLUTION , professzionális szolgáltatás , rendszerintegráció , rendszerintegrálás , számítástechnika , szoftver , szoftver disztribúció , szoftverfejlesztés , szoftverkészítés , szoftverüzemeltetés , terméktámogatás

International System House Kft. fotók

International System House Kft. - Tudakozó.hu