Automatikus bejelentkezés
belépés

Hypoxi Dent Wellness Stúdió - Ambrozia Wellness Kft

Budapest
1141 Fogarasi út 103.

e-mail: l_detti@vipmail.hu
e-mail: hipoxi-dent@vipmail.hu
e-mail: l_detti@freemail.hu
telefon: 06-1/422-1604
mobil: 06-30/933-4401

Weboldal: http://www.hypoxi-dent.has.it

Cégleírás:
2002-ben indult útjára az Ambrózia Wellness-Stúdió. Az évek folyamán szépen kibővült és így apránként elérte a mai formáját. Főbb elveink közt szerepelt mindig is az egészség és szépség elérése és ezek megtartása. Korszerű hatóanyagaink és eszközeink segítségével bebizonyítottuk, hogy érdemesek vagyunk a piac eme szegmensében úttörő szerepre. Szeretnénk kikapcsolódást nyújtani azoknak, akik minket választanak és ki szeretnének szakadni a mindennapok taposómalmából. Stúdiónkat vidám, családias hangulat jellemzi, szakszerű kiszolgálással és szolgáltatások széles skálájával.
Nem biztos, hogy mi vagyunk feltétlenül az Önnek ideális szalon az igényei kielégítésére, de erre törekszünk, tegyen próbára minket!

Kulcsszavak: aromaterápiás testtekercselés , csontkovács , egészség , fájdalomcsillapítás , hypoxi , HYPOXI , infraszauna , inkontinencia , kezelés , kineziológia , közérzetjavítás , mágnesterápia , manikűr , masszázs , pedikűr , regenerálás , relaxáció , svédmasszázs , szellemi méregtelenítés , szépségipar , szőrtelenítés , talpreflexológia , testtekercselés , túlsúly-csökkentés , végleges szőrtelenítés , wellness

Hypoxi Dent Wellness Stúdió - Ambrozia Wellness Kft fotók