Automatikus bejelentkezés
belépés

Hosszú Cég Kft.

Pécs
7632 Berzsenyi D. u.11.

mobil: 30/9869-962
fax: 72/549-064
telefon: 72/412-531
telefon: 72/438-456
e-mail: longfamily@t-online.hu

Cégleírás:
Cégünk 20 éve külső duguláselhárítás, csapadékcsatorna és átereszek speciális tisztításával, illetve védőcsövezéssel és útátlövéssel áll rendelkezésre az ország egész területén, már EU-konform minőségű szolgáltatással. Közművek, utak, vasutak átvezetésére védőcsövezés útátlövéssel 800 mm-ig.

Nagyszelvényű csapadék csatornák, átereszek speciális tisztítása!

Csapadékcsatornák átereszek gépesített speciális tisztítása! Amint már tapasztaltuk, a vízöntő korszakba lépve kiszámíthatatlanul rapszodikus a csapadék, amely belvízkárokat okoz ott, ahol a csapadék csatornák és átereszek elhanyagoltak. Cégünk ezekre felkészülve várja megkeresésüket mindazokról a helyekről ahol a csapadék elvezető rendszerek tisztítást igényelnek.

Mint ismeretes, az ezred váltással a vízöntő korszakba lépve a csapadék rapszodikus és kiszámíthatatlan! Ezért az eddiginél nagyobb gondot kell fordítani az eltömődött csapadék csatornák és átereszek tisztítására. Az elmúlt fél évszázadra csapadékszegénység, kiszámítható természeti viszonyok voltak jellemzők, de ennek vége. Ezúton tájékoztatjuk leendő ügyfeleinket, hogy Cégünk a fentiekre felkészült, és ma már célszerszámozott gépesítéssel, gyakorlattal és tapasztalattal várja a T. Megrendelők szíves megkeresését. Az a tapasztalatunk, hogy a kisszelvényű csatornák kb. 300-400 Ø-ig még Woma ill. Faun magasnyomású berendezéssel eredményesen tisztíthatók, de ez a módszer nagy szelvényekben előnyösen és gazdaságosan már nem alkalmazható. Ugyanis a csatorna üledék tömege 1-nél nagyobb fajsúlyú anyag lévén, csak odébb pöcköli az anyagot, de csak kis százalékát képes kihozni. Ezért olyan megoldást kellett keresni, ami mai technikai gépesítettséggel beküldhető, hogy azt tömegében kihozza. Mindezeknek már kialakult gyakorlata van, és nettó árai az áteresz-hosszúság és Ø szelvénytelítettség függvényében az alábbi táblázatból leolvasható, amelyhez egy távolság függő felvonulási és szállás költség tartozik. A táblázat 50%-os telítettségre készült, amely a tényleges telítettségre átszámítva kerül alkalmazásra.

Kulcsszavak: átépítési terv , áteresz , áteresz-tisztítás , autóbontás , csapadékcsatorna , csapadékcsatorna-építés , csapadékcsatorna-hálózat , csapadékelvezetés , csatorna , csatornatisztítás , csatornázás , csőszerelés , duguláselhárítás , építőipar , felületmegbontás nélküli csőfektetés , fémcső befektetés , gépi csatornatisztítás , közmű , közműépítés , külső duguláselhárítás , magasnyomású berendezés , személyautóbontás , szennyvízcsatorna duguláselhárítás , teherautó bontása , útátfúrás , útátlövés , védőcső , védőcsőfektetés , védőcsövezés útátlövéssel , WOMA

Hosszú Cég Kft. fotók

Hosszú Cég Kft. - Tudakozó.hu Hosszú Cég Kft. - Tudakozó.hu Hosszú Cég Kft. - Tudakozó.hu Hosszú Cég Kft. - Tudakozó.hu Hosszú Cég Kft. - Tudakozó.hu