Automatikus bejelentkezés
belépés

Harmony Medical Center

Pécs
7621 Tímár utca 2

Weboldal: https://www.harmonypecs.hu/elerhetosegek/

Cégleírás:
1984-ben szereztem általános orvosi diplomát a Pécsi Orvostudományi Egyetemen, majd a mohácsi Kórház szülészeti osztályán kezdtem dolgozni. 1988-ban szülészet-nőgyógyászatból szakvizsgáztam Budapesten, a HIETE-n, Gáti Professzor Úrnál. 2000-ben gyermeknőgyógyászati szakvizsgát tettem Budapesten Örley Főorvosnőnél és Borsos Professzor Úrnál. 2007-ben néhány hetet Olaszországban, majd 5 hónapot Németországban dolgoztam egy kórházban. Amikor hazatértem, Pécsett, a Megyei Szülészeten dolgoztam 3,5 évet, majd 2010-ben visszatértem Mohácsra, ahol a külföldi tapasztalataimat hasznosítva, a kórház vezetősége és a szponzorok segítségével kialakítottam az "alternatív" szülőszobát, majd bevezettem a vízben szülést. A kezdeti ellenállások ellenére ma már a kollegáim is szívesen irányítanak természetes szülést , igazodva a jelenlegi igényekhez.. 11 évig dolgoztam az Aniron egészségközpontban és más magánrendeléseken.

Németül szakmai szinten, olaszul mindennapi társalgási szinten beszélek.

Tagja vagyok a Magyar Nőorvos Társaságnak, a Magyar Gyermeknőgyógyász Társaságnak és a Magyar Endokrinológiai Társaságnak.

Kulcsszavak: belgyógyászat , bőrgyógyászat , diabetológia , emlő ultrahang , érsebészet , kardiológia , klimaxkezelés , mammográfia , nőgyógyászat , ortopédia , reumatológia , terhesgondozás , urulógia

Harmony Medical Center fotók