Automatikus bejelentkezés
belépés

Happy Divatáru Kereskedelmi Kft.

Budapest
1089 Elnök u. 1. 4.lph.

fax: 210-2134
telefon: 210-2134
e-mail: happydivat@t-online.hu

Weboldal: http://www.happydivataru.hu

Cégleírás:
A Happy Divatáru KFT 1992- ben alakult. A cég elsősorban esernyők nagykereskedelmével foglalkozik, mint a német Happy Rain Würflingsdobler GmbH cég kizárólagos magyarországi képviselője. A Happy Rain Würflingsdobler GmbH ma Európa egyik legjelentősebb esernyőgyártó és forgalmazó cége. A cég központja Simbachban /Németország/ van, ahol 14000m2 raktár és üzemcsarnok áll rendelkezésre. Hongkongban és Dél-Kínában összesen 3000 embert foglalkoztatnak. A kiválló és ismert márkák forgalmazása megköveteli a folyamatos minőségellenőrzést és fejlesztést. Jelenleg évi 8 000 000 db esernyőt gyártanak és értékesítenek a világ minden táján. A bővülés még az elmúl nehéz évadban is 30%-os volt.
A Happy Rain márkán kívül a BENETTON és PIERRE CARDIN, ESPRIT, WALT DISNEY márkákat is a cég gyártja és forgalmazza. A magyarországi esernyőpiac jelentős részét mi látjuk el. A nagyobb hálózatokkal éves keretmegálapodásunk van. A nagy áruházakban polcszervizeseink veszik fel a rendelést és töltik az állványainkat. Bemutatótermünk és cash and carry működik az Elnök u. 1. Sz. alatti volt Május 1 ruhagyár területén.
Cégünk ügyvezető igazgatója, Vári Péter 30 éve van a szakmában. Korábban az országos monopol helyzetben lévő MODI divatáru nagykereskedelmi vállalat értékesítési vezetője volt.
Az esernyő mellett több más, főleg u.n. divatkiegészítő cikk forgalmazásával is foglalkozunk.
A Golden Lady harisnya kizárólagos magyarországi forgalmazásának jogát 2002-ben kaptuk meg az olasz gyártótól. A forgalmazást egyik társvállalkozásunktól vettük át, aki már több éve foglalkozott a Golden Lady harisnyák értékesítésével.
A Golden Lady márka ma Olaszország legismertebb márkája. A Golden Lady csoportnak 6 üzeme van 3000 alkalmazottal. Éves termelése 340 millió harisnyanadrág ,310 millió Eur. forgalom. Vezető márka Olaszországban, második Ausztriában, és jelentősebb márkák közé tartozik majdnem minden európai országban. Nagyon sokat költ a kutatásra, termékfejlesztésre és marketingre. Annak idején, a 90 évek elején Kim Basingerrel tette ismerté a Golden Lady nevet. A cég nemrég vette meg az amerikai Kayser Roth vállatot, és ezzel 18%-t képvisel az észak-amerikai piacon.
A kiváló minőségre garancia, hogy a teljes termelési folyamat a cégen belül van, így az állandó minőségi ellenőrzés biztosított. Minden egyes harisnyát megvizsgálnak, hogy a végtermék kifogástalan minőségét biztosítsák. Az Öeko-Tex vizsgálati bizonyítvány tanúsítja a nemzetközi szabványok által előírt humán-ökológiai követelmények betartását.
A Golden Ladynak nagyon széles a választéka, így esetleges üzleti kapcsolat létrejöttekor megfelelő kínálatot tudunk Önöknek biztosítani.

Kulcsszavak: BENETTON , divatkiegészítő , esernyő , esernyőgyártás , GOLDEN LADY , gyermek harisnyanadrág , HAPPY RAIN , harisnya , harisnyanadrág , kendő , női divatáru , női fürdőruha , női harisnya , női ruházat , PIERRE CARDIN , ruházat , ruházati termék , sál

Happy Divatáru Kereskedelmi Kft. fotók

Happy Divatáru Kereskedelmi Kft. - Tudakozó.hu