Automatikus bejelentkezés
belépés

Halásztanya Étterem - Miskolc

Miskolc
3530 Mélyvölgy u.15.

e-mail: i.galambos@freemail.hu
telefon: 06-46-508-182

Weboldal: http://www.halasztanyaetterem.fw.hu

Cégleírás:
Miskolc újkori történetében az Avas összenőtt a vendéglátás, szórakozás fogalmával. A XX. század első napjaitól ahogy felkapottá válik az Avas, úgy vonzza mind a helybélieket, mind az idegeneket. A Halásztanya a XX. század harmincas éveitől üzemel, azóta többször átépítésre került és neve, szolgáltatásai is változtak. Az 1950-es évektől, mint hal-vad ételek specialistája került be a köztudatba. A 90-es évekre az étterem elszürkült, beolvadt az átlag kínálatot nyújtó vendéglátó szolgáltatások sorába.
A Halásztanya kínálata igazodik hagyományaihoz. Kiemelt helyet kapnak a vadból és halból készült ételek. A szokványos *konyhafőnök ajánlata* helyett az étlapon - Hagyományos ételek, ahogy mi készítjük - ajánlattal találkozunk. Természetesen szertágazó kínálatukban megtalálhatók a mindenki által kedvelt hagyományos magyar és miskolci ételek mellett a nemzetközi gasztronómiában elterjedt fogások is. Italai között a legjobb tokaji és egri borok mellett tájjellegű rövidital különlegességek is megtalálhatók.
Különlegesség, hogy a gyermekek részére külön kínálatot készítettek, ezzel is bizonyítva, hogy mind szélesebb körnek kívánják az igazi vendéglátást biztosítani. A Halásztanya Étterem kialakításában, kínálatában egyszerre ötvözi a hagyományokat a vendégek elvárásaival, az Avas utánozhatatlan hangulatát a gasztronómia csodáival, mellyel hűen tükrözi egy vérbeli étterem érzését.
Majd 2004. április 7.-én nyitja meg újra kapuit a felújított HALÁSZTANYA ÉTTEREM. A Halásztanya nagy előnye, hogy a belvárosból rövid sétával elérhető, de mégis kívül esik a poros városi forgatagtól. Az étterem kínálatával nem kíván a mai kor tetszetős kifejezésével élve *meghatározott piaci szegmenst* behatárolni. Egy ÉTTEREM akar lenni, ahova egyaránt érdemes betérni az üzleti élet rohanó világában, a meghitt pillanatokon, de főleg ha finom ételekkel kívánja éhségét csillapítani a kedves vendég.

60 fős étterem.
60 fős kerthelyiség.
30 fős borpince.
30 fős külső terem.
Nyitva tartsá: Hétfő: Zárva
Kedd-Szombat: 11-23
Vasárnap: 11-18

Kulcsszavak: aranylakodalom , ballagás , bankett , borkóstoló , borpince , cégrendezvény , családi rendezvény , csárda jellegű konyha , csoportos étkeztetés , EGRI , egri bor , esküvő , étkeztetés , étterem , gasztronómia , hagyományos étel , halászcsárda , házassági évforduló , hideg svédasztal , kerthelyiség , konyha , különlegesség , látványkonyha , MAGYAR , magyaros étel , meleg svédasztal , osztálytalálkozó , party , rendezvényszervezés , rövidital , svédasztal , szórakozás , születésnapi parti , születésnapi party , terem , TOKAJI , vegetáriánus konyha , vendéglátás

Halásztanya Étterem - Miskolc fotók

Halásztanya Étterem - Miskolc - Tudakozó.hu Halásztanya Étterem - Miskolc - Tudakozó.hu Halásztanya Étterem - Miskolc - Tudakozó.hu Halásztanya Étterem - Miskolc - Tudakozó.hu Halásztanya Étterem - Miskolc - Tudakozó.hu Halásztanya Étterem - Miskolc - Tudakozó.hu