Automatikus bejelentkezés
belépés

HUNÍZ PÉCSI HÚS-DEPÓ Kft.

Pécs
7630 Bajor u.

telefon: 72/551-814
fax: 72/551-815
telefon: 0672 526 060
e-mail: info@huniz.hu
fax: 06-72/551-815
telefon: 06-72/526-060
telefon: 06-22/569-148
fax: 06-22/569-149

Weboldal: http://www.huniz.hu

Cégleírás:
A ?HUNÍZ? HÚS-DEPÓ Húsforgalmazó és Szolgáltató Kft. egy százszázalékos magyar tulajdonban lévő húsipari vállalat.
Fő profilunk: sertés darabolás és -csontozás, valamint húskészítmények és szárazáru termékek gyártása. A cég 2003. június 30-án alakult, ?HUNÍZ? Pécsi Hús-Depó Kft. néven.

Első, pécsi üzemünk termelése 2004-ben indult el. A pécsi üzem 2005. évtől a félsertések feldolgozása mellett húskészítmények gyártását is megkezdte. A piaci kihívásokra reagálva, 2006. júniusában második, martonvásári üzemünkben is megkezdődött a gyártás. További fejlődésünk érdekében 2006. augusztusában fuzionáltunk a Pannon Meat Kft.-vel, létrehozva egy új, elődeinél is sikeresebb vállalatot, a ?HUNÍZ? HÚS-DEPÓ Kft.-t. Sikeres működése révén, mely mögött egy megbízható szakmai és technikai háttér áll, mára a Dél-dunántúli Régió egyik meghatározó vállalatává vált. Termékeink megtalálhatóak a hipermarketekben, nagykereskedelmi hálózatokban, illetve a különböző kiskereskedelmi egységek mellett, saját disztribúciós bolthálózatunkban is.

(Székhelyünk: 1051 Budapest, József Attila u 12., Adószám: 13774697-2-41, Cégjegyzék száma: 01-09-872484) E-mail:info@huniz.hu
(Pécsi üzem: 7630 Pécs, Bajor u. 42282/8. hrsz., Tel / fax: 72/551-814 / 72/551-815) (Martonvásári üzem: 2462 Martonvásár, Szent László út 51., Tel / fax: 22/569-148 / 22/569-149)


A termelés Magyarországon, két üzemünkben történik, melyek jelenleg a legjobban felszerelt és legkorszerűbb üzemek közé tartoznak. Az üzemek Pécsett az Ipari Park területén, illetve a martonvásári Ipari parkban találhatóak. Az üzemek mindegyike a velük szemben támasztott minőségügyi követelményeknek maradéktalanul megfelelnek, rendelkeznek - mind a csontozó, mind a daraboló részlegek - Európai Uniós exportengedéllyel a HU 453-as és HU 704-es számon, természetesen az IFS (emelt szintű) minőségbiztosítási normák alkalmazása mellett. Mindkettő üzemünk megnyitása a cég töretlen fejlődésének folyamatában szükségszerű volt. Egyrészt a termékeink iránti megnőtt kereslet indokolta, másrészt tudatában voltunk annak, hogy további sikereket csak a legmodernebb technológiával felszerelt, maximális termeléskapacitású üzemekkel érhetünk el. Ez a célkitűzésünk - nem utolsó sorban munkatársaink elkötelezettsége és kiemelkedő szakmai tudása révén - mára megvalósult.A tulajdonosok elkötelezett hívei a vásárlók igényeinek maradéktalan kielégítésének, hiszen tisztában vannak azzal, hogy egy sikeres üzlet alapja az elégedett fogyasztó. Ennek érdekében az elkövetkező években folyamatosan továbbfejlesztik a vállalatot, mind a gyártás, mind a termékinnováció terén. Ennek előjele, hogy az elmúlt másfél-két évben több milliárd forintot fordítottak az üzemek műszaki, technológiai és higiéniai fejlesztéseire, beruházásaira.

A két üzem termelései kapacitása havi 200 tonna töltelékáru, 500 tonna főtt/füstölt/szárazáru, valamint a kereskedelmi igényektől függően 200-300 tonna tőkehús előállítása. A termelés az elérhető legkorszerűbb berendezésekkel, folyamatos állatorvosi felügyelet mellett, az EU által előírt higiéniai, minőségi és gyártási ajánlások alapján történik. Rendelkezésre álló haszon- és tehergépjármű parkunkat folyamatosan bővítjük és fejlesztjük, így nem okoz gondot, hogy termékeinket az ország bármely pontjába, a megrendeléseket követően szinte azonnal eljuttassuk.


A cég mintegy 160 dolgozót foglalkoztat, amely a mindenkori megrendelési állománynak megfelelően változhat. Munkavállalóink létszámát - céljainkhoz igazodva - folyamatosan növeljük. Elkötelezettek vagyunk a tanulók gyakorlati oktatásában is. Meggyőződésünk, hogy az iparágunkban tapasztalható recessziós folyamat visszafordításában kulcsfontosságú lesz a friss, új, szakképzett munkaerő, kiknek képzése és szakmai tapasztalattal való felruházása a Mi feladatunk is.

2006-ban saját vállalatirányítási rendszer került bevezetésre vállalatunknál. Célja, hogy fogyasztóink és partnereink elvárásához igazodva, a nemzetközi és a saját minőségügyi elvárásainknak, -politikánknak megfelelően minden egyes folyamat dokumentálásra kerüljön. Átláthatóságot biztosít minden egyes dolgozónak, információval látja el a felsővezetést és a tulajdonosi kört.

2007.-ben új termékcsaládokkal jelentünk meg a piacon. Kiemelt fontosságot tulajdonítunk Fischness termékcsoportunknak, melynek életre hívását azon törekvésünk eredményezte, hogy meghatározó szerepet vállaljunk az egészséges táplálkozás népszerűsítésében, illetve kedvében járjunk azoknak, akiknek az életében az erre való törekvés már régóta jelen van. Emiatt ezen termékeinket (halvirsli, halpárizsi és halsonka, amelyeket vegetáriánusok és szemi-vegetáriánusok is bátran fogyaszthatnak) a Norbi Update Életmódrendszerhez csatlakozva kínáljuk a fogyasztóknak. Úgy gondoltuk, hogy egy másik, sikeres, elkötelezett partnerrel való együttműködés során erőink megsokszorozódnak és még szélesebb tömegekhez juthatunk el.

Jelenleg is fejlesztés alatt áll, új BARDO termékcsaládunk, mely név mögött megújult külsővel, de a régi minőségében megszokott termékeinket találhatják majd meg. E termékcsoport logója a Magyar Trikolór színeiből alkottatott, figyelemfelhívó, és kifejezi azon törekvésünket, hogy Magyarországon - lehetőségeink és törekvéseink szerint - nagyobb szerepet kapjanak és a fogyasztók is szívesebben vásárolják a magyar termékeket, ha azok jobbak. A ?HUNÍZ? HÚS-DEPÓ Kft. eddig is és ezután is mindent el fog követni azért, hogy 100 százalékos minőségű termékeivel rászolgáljon a vásárlók, vagyis az Önök bizalmára. Hamarosan a boltok polcain is fellelhetőek lesznek a BARDO termékek. Keressék és próbálják ki!

A velünk szerződéses kapcsolatban álló elárusítóhelyek mellett a ?HUNÍZ? HÚS-DEPÓ Kft. saját kiskereskedelmi disztribúciós hálózattal is rendelkezik, melyet folyamatosan bővítünk.

KüldetésA ?HUNÍZ? HÚS-DEPÓ Kft. célja a vállalat bővülési, növekedési ütemének a folyamatos fenntartása, amely eredményeként a régió meghatározó húsfeldolgozó vállalkozásává válik.

A főbb célok közé tartozik további export partnerek felkutatása és a magyar ízvilág megismertetése a külföldi partnerekkel. Tudásunkkal és szakmai hozzáértésünkkel segítve hazánkban és külföldön termékeinket megismerjék és megkedveljék. Célunk, hogy a fogyasztók igényeit maximális mértékben kielégítsük, meglévő és új termékcsoportjaink megszokott minőségi színvonalát szinten tartsuk és fejlesszük.
Cégbemutató Minőségbiztosítás Termékek Online rendelés Akciók-Hírek Állásajánlatok Kapcsolat Boltjaink Impresszum

Kulcsszavak: félsertés , füstölt hús , füstölt kolbász , grill kolbász , hús, húsfeldolgozási termék , húsáru , húsfeldolgozás , párizsi , sonka , tőkehús , virsli

HUNÍZ PÉCSI HÚS-DEPÓ Kft. fotók