Automatikus bejelentkezés
belépés

HBW Express Bank Zrt.

Budapest
1062 Andrássy út 98.

fax: 428-8801
telefon: 428-8888

Weboldal: http://www.netbank.hu

Cégleírás:
A HBW Express Takarékszövetkezet 1995-ben alakult. Alapítói hazai vállalkozók és befektetők, akik egy ügyfélbarát - a lakosság. valamint a kis- és középvállalkozók igényeit magas színvonalon kielégíteni képes - pénzintézetet kívántak létrehozni. Felismerték azt, hogy a magyar magántőke a bankok privatizációja révén, illetve a külföldi bankok megerősödésével teljesen kiszorul a pénzintézeti szektorból, és az így átalakult bankszféra a feltörekvő, de tőkeszegény vállalkozások pénzforgalommal vagy finanszírozással kapcsolatos igényeit nem kezeli a kellő rugalmassággal. Az induló HBW Express Takarékszövetkezet stratégiája ezért az így keletkezett piaci résre alapozott.
Az első évek fejlődése rendkívül dinamikus volt. Takarékszövetkezetünk mérlegfőösszege 1996 végén 1,5 milliárd, 1997-ben 5,2 milliárd, 1998-ban pedig már 10,4 milliárd forint volt. Ezzel sikerült egy olyan gazdaságos üzemméretet elérni, amely már nem tette szükségessé a további gyors növekedést. Az eltelt évek alatt a takarékszövetkezetnek sikerült folyamatosan megőriznie nyereségességét annak ellenére, hogy ez idő alatt költséges beruházások egész sorát valósította meg. A HBW Express Takarékszövetkezet jelenleg három fiókkal áll ügyfelei rendelkezésére, melyek mindegyike Budapesten található. A cég központja 1999-ben költözött az Andrássy útra, hitelosztályaink és központi fiókunk most is itt működnek.
A számlavezetésben takarékszövetkezetünk olcsó és gyors pénzforgalmi szolgáltatásokat kínál a vállalkozók és a lakosság számára. Magyarországon az elsők között indult el TeleBank nevű telefonos átutalási és számlainformációs szolgáltatásunk, illetve, az elsők között vezettünk be számítógépes home-banking rendszert. A nyitvatartási időt az igényekhez igazítottuk, jelenleg minden munkanapon reggel 8-tól este 17 óráig várják a fiókok ügyfeleinket. A kedvező kondíciók és folyószámlakamatok mellett különösen előnyös, hogy az átutalási megbízásokat 16 óráig még aznapi teljesítésre elfogadjuk, sőt, lehetőség van azonnali átutalásra is: e szolgáltatásunk azt biztosítja, hogy a délelőtt 11 óráig leadott átutalásokat a VIBER rendszeren keresztül két órán belül teljesítjük.
Lakossági és céges ügyfelek számára egyaránt kínálunk betéti konstrukciókat. Minden betéttípusunk valamennyi ügyfélcsoport számára azonos feltételek mellett váltható. Tudjuk, hogy egy ilyen hektikusan változó mértékű inflációtól terhes időszakban a megtakarítások értékállóságának megőrzése mennyire fontos szempont, ezért kamatpolitikánkat folyamatosan úgy alakítjuk, hogy a járulékos költségek alacsony szinten tartásával minél magasabb betéti kamatot kínálhassunk betéteseinknek.
Hitelezési tevékenységünk két alappillére közül az egyik a gyorsan lebonyolítható, speciális fedezettel biztosított ú.n. standard hitelkonstrukciók (ingatlan, lombard) fejlesztése, a másik pedig a megbízható és stabil gazdálkodást folytató céges ügyfeleink rövid- és középtávú finanszírozása megfelelő - általában ingatlan - fedezet mellett. A hitelezési kockázat minimalizálása érdekében folyamatos a hitelgondozás, szükség esetén pénzügyi és finanszírozási tanácsokkal is segítjük partnereinket.
A HBW Express Takarékszövetkezet Netbank nevű internetes banki szolgáltatása 2001 májusában indult. A Takarékszövetkezet modernizált belső telekommunikációs hálózatával teljes körű, korlátlan internetszolgáltatást is képes nyújtani a Netbank ügyfeleinek.
A HBW Express Takarékszövetkezetnek sikerült áttörnie a szövetkezeti forma és a hagyományos banki szolgáltatási struktúra korlátait, elhivatott ügyfelei jobb kiszolgálása, az új és modern banki termékek és szolgáltatások fejlesztése terén. Várjuk azon partnereinket, akik egy pénzintézetben az értékállóságot, a rugalmas ügyintézést és az Ügyfél megbecsülését keresik.

Kulcsszavak: bank , bankhitel , banki hitel , folyószámla-vezetés , folyószámlahitel , folyószámlanyitás , hitel , hitel lebonyolítás , hitelbiztosítás , hitelbonyolítás , internetbank , lakossági folyószámla , pénzintézet , pénzügy , pénzügyi tanácsadás , takarékszövetkezet , vállalkozói folyószámla

HBW Express Bank Zrt. fotók

HBW Express Bank Zrt. - Tudakozó.hu