Automatikus bejelentkezés
belépés

Ganz Danubius Daru Kft.

Budapest
1138 Váci út 184.

telefon: 320-41-24
e-mail: ganzdaru@t-online.hu
fax: 320-20-60
telefon: 329-84-24
telefon: 349-67-84

Weboldal: http://www.ganzdaru.hu

Cégleírás:
A cég alapvetően mérnök-iroda és a GANZ daruk tervezésének és gyártásának folytatását biztosítja annak hagyományainak megőrzésével, de a konstrukciók továbbfejlesztésével. Ezen belül a GANZ daruk - melyekből több mint 3.500 darab van a világ különböző kikötőiben - alkatrészellátását, felújítását és korszerűsítését is megvalósítja és tudja biztosítani.
A cég rendelkezik a GANZ daruk teljes dokumentációjával és azok teljes szakmai ismeretével, hiszen a GANZ DANUBIUS Hajó és Darugyár erre specializált mérnökei dolgoznak továbbra is a cégnél. Így minden felmerülő igényt ki tudunk elégíteni a GANZ darukkal kapcsolatosan.
A mérnök-iroda mint vállalkozási cég is, megfelelő gyártási és szerelési háttérrel rendelkezik és így komplett emelőgépek előállítását is vállalja. Az együttműködő gyártó cégek megfelelő ISO szerinti minősítésekkel rendelkező cégek, akik mögött megfelelő referencia van. A daru berendezésekhez szükséges villamos és gépészeti berendezések beszállítói köre is kiválasztásra került és ezek olyan termékeket jelentenek, amelyek a korszerű követelményeket kielégítik és megfelelő minőségbiztosítást jelentenek a gyártandó daruknál.

Kulcsszavak: daru , darujavítás , kikötői daru

Ganz Danubius Daru Kft. fotók