Automatikus bejelentkezés
belépés

Forstrade Kft.

Budapest
1142 Erzsébet Királyné út 5-7.

fax: 468-4119
e-mail: forstrade@forstrade.hu
telefon: 468-4110

Weboldal: http://www.forstrade.hu

Cégleírás:
Cégünk alapítási éve 1990. Ekkor indult útjára a vegyes tulajdonú Kft., melyhez 1992-ben csatlakozott az osztrák tulajdonos. Ez az együttműködés az elmúlt tizennyolc évben gyümölcsözőnek bizonyult. Forgalmunk egyenletesen felfelé ívelő növekedése mellett tevékenységi körünk is egyre szélesedik. Az, hogy kapcsolataink nem csupán partnereinkkel, de kedves ügyfeleinkkel is szoros és megelégedettségre okot adó, az is kellően szemlélteti, hogy forgalmunkat az alapítás éve óta megnegyvenszereztük. Mára elmondhatjuk, hogy az áramfejlesztők, motorok és a gépjárművekbe való gyorsan kopó alkatrészek területén jelentős mértékben hozzá tudunk járulni az ezen berendezésekhez kapcsolódó emberi tevékenységek zökkenőmentes biztosításához.

A FORSTRADE Kft. jelenleg tíz fővel dolgozik. Nagy jelentőséget tulajdonítunk a hozzáértésnek, ezért a foglalkoztatottak nagyobb része felsőfokú végzettségű. Tizenkét, hálózatban működő számítógépünk, korlátlan Internetes hozzáféréssel segít abban, hogy az általunk képviselt cégekkel non stop online kapcsolatban lehessünk Fontos ez, hiszen tudjuk, hogy mind a belső, mind a külső kommunikáció zavartalansága napjainkban létkérdés. Gépjárműparkunk három szervizautóból, és két áruszállító kisteherautóból áll. Ez lehetővé teszi a termékek gyors célba juttatását, valamint a berendezések napi huszonnégy órás javítását. Jelentős mértékben kibővült 310 m2-es raktárkészletünk azonnali hozzáférhetőséget biztosít áruinkhoz, valamint a termékek teljes skáláját kínálja. Hogy megfeleljünk ügyfeleink igényéinek, áramfejlesztők bérbeadásával is foglalkozunk. A berendezéseket a felmerülő kívánalmaktól függően minél gyorsabban rendelkezésre bocsátjuk.

Az 1932-ben, Nagy Britanniában Frank Perkins által alapított, mára a piacon komoly elismerést és nevet kivívó PERKINS ENGINES Ltd -vel (U.K.) 1992- ben léptünk kapcsolatba, és 2009. december 31-ig Magyarországon kizárólagosan mi képviseltük ezeket a kiváló termékeket, melyek ipari szállító járművekben, építőipari és erőgépekben, anyagmozgató berendezésekben, mezőgazdasági eszközökben is bizonyították már kiemelkedő minőségüket. A Magyarországra beérkező Perkins motorok igen sokfélék, esetenként régiek, időnként más-más úton kerülnek vagy kerültek az országba. Az, hogy az ezekhez keresett alkatrészek több mint nyolcvan százalékát azonnal hozzáférhetővé tudjuk tenni, megelégedéssel tölti el ügyfeleinket, és ezáltal minket is.

Önbizalmat adott, hogy szintén az 1992-es évben az FG WILSON forgógépes áramfejlesztő gyárat is új partnerünkként üdvözölhettük. A cég Perkins motorokat használ szerkezeteiben, így rendkívül megörült képviseletünknek, mert létrejött az-az egyedülálló komplexitás, ami nem csupán az áramfejlesztők eladását, de a motor javítását, szervízelését, karbantartását és a motorokhoz való alkatrészek biztosítását is jelenti. A gyár 1966 óta középméretű vállalkozásból komoly nemzetközi céggé nőtte ki magát. Európa legnagyobb, a világ második legnagyobb dízelmotoros áramfejlesztő gyártójaként jó minőségű termékeivel elérte, hogy az összes kontinensen számos képviseletben jelen legyen. Az aggregátorok széles termékskálán, kiemelkedő minőségben készülnek sorozatban, de egyedi igények szerint is 8 ? 6500 kVA?os tartományban.

Cégünk az eddig általunk eladott közel ezer motor és dízelmotoros áramfejlesztőnek köszönhetően jelentős tapasztalatokkal gazdagodott. Kialakult forgatókönyvünk van a berendezés egyszerű, gyors és akadálymentes beszállítására, amikor ezt a vevő helyezi üzembe, ám emellett vállalkozunk a komplett, kulcsrakész beépítésére is, valamint szó lehet a különféle aggregátorok bérléséről. A termékek széles körét értékesítjük, tágas teljesítmény-tartományban a ?stand-by? energia ellátástól kezdve a folyamatos működési erőművekig, melyek a villamos energia hálózatra termelnek. Az egyre növekvő igények miatt gázmotoros áramfejlesztőket is gyárt az FG Wilson, és most nyit a magánjellegű, "házi" felhasználás irányába is, mely egybe esik a mi elképzeléseinkkel is. Raktárkészletünk, szerviz tevékenységünk színvonala, mérnökeink szaktudása és az árukhoz való közvetlen hozzáférhetőség lehetővé teszi, hogy más forgalmazók által eladott aggregátorok egy részének karbantartását is mi végezzük.

Az elmúlt években több területen is sikeres üzleteket könyvelhettünk el. Néhány ismertebb név partnereink közül a T-Mobile, Ericsson, Vodafon, Tesco, Ganz-Vízgép, Grundfos, ELTE, EKI, Masterfoods.

Beszélhetünk itt az Ikarus várbuszokról is, melyekbe 66 darab Perkins motort adtunk el a BKV zRT.-nek, és napjainkig hatvanegy traktor motort értékesítettünk az Amobil Kft.-nek. Az Amobil egy családi vállalkozásból fejlődött részvénytársasággá, s manapság már jól ismert név a mezőgazdasági felhasználás területén. Nem titkolt célunk, hogy ezen a még kiaknázatlan területen dolgozókat megismertessük az általunk forgalmazott kiváló minőségű termékekkel.

1998-ban nyitottunk a gépjárművekben használt, gyorsan kopó alkatrészek piaca felé, (levegő, olaj, üzemanyagszűrők, gyertyák, ablaktörlőlapát) mert a legapróbb összetevőnek is óriási jelentősége van. Szerettünk volna ezen a területen is egyedülálló fejlettségi szintet garantálni. Így kerültünk kapcsolatba a cseh BRISK Tábor részvénytársasággal, valamint a törökországi OR TURBO ?val. Az 1935-ös év óta a minőséget, fejlesztést jelentő cseh cég manapság is élenjárónak számít területén, a gyújtógyertyák piacán. Termékeiket különféle jelzések alatt gyártották és gyártják mind a mai napig (BRITA, CÍL, PAL, BRISK, FAVORIT, GO-GO, SPECTRA). A Táborban gyártott gyertyák mindig a csúcsszínvonalat képviselték, és sokban megelőzték a versenytársakat. Ma is így van ez, elég, ha az unikát szikrás BRISK Prémium gyújtógyertyára gondolunk. A BRISK cég rendkívül sokféle gyertyát gyárt, (SUPER, EXTRA, PLATIN, SILVER, PREMIUM, GARDEN) és folyamatosan fejleszt, kutat. Együttműködésünk az OR TURBO-val lehetővé tette, hogy a gépjárművekhez tartozó levegő, olaj és üzemanyagszűrők területén is kielégíthessük a magyar piac igényeit. Munkánkat megkönnyíti az a napjainkra már tradíciókkal rendelkező szakbolt hálózat, amely hozzásegít minket, hogy Magyarország területének egészén el tudjunk jutni vásárlóinkhoz, a lehető leggyorsabban. Ez azért is elengedhetetlen, mivel ez a terület magába foglalja a magánfelhasználókat, akiknek fontos, hogy kocsijukban azonnal ki tudják cserélni az adott szűrőt. 2004-ben további gyártók termékeivel bővítettük szűrő kínálatunkat, hogy maradéktalanul kielégíthessük vásárlóink igényeit.

2005 év eleje óta a SASA-TECH MAXOL autóápolási termékcsaládját is forgalmazzuk.

A FORSRADE Kft. képviseli és forgalmazza a termékek e széles skáláját, beleértve itt a normál felhasználást, valamint a nehezebb körülmények között dolgozó motoroktól kezdve egészen az extrém viszonyokig terjedő alkalmazást, ha a tuningra, a sport területére gondolunk. Ami önmagáért beszél, a Brisk többek között a F1-es Lamborghini verseny-motorcsónakok gyertyáinak kizárólagos szállítója. Ez a szellemiség, a dinamizmus, sokféleség és a csúcsminőség megegyezik filozófiánkkal, ezért töltött el minket megelégedéssel, amikor létrejött közöttünk az együttműködés.

Áramfejlesztők és ipari diesel motorok értékesítésével, javításával, alkatrészellátással, karbantartással foglalkozunk.
Áramfejlesztők bérbeadását, üzemeltetését, üzemanyagának utántöltését is vállaljuk.
További tevékenységünk a Brisk gyújtó- és izzítógyertyák, és a MAXOL autóápolási termékek kis- és nagykereskedelme. Perkins motork javítása és szervizelése.

Kulcsszavak: aggregátor , AJ POWER , áramfejlesztő , áramfejlesztő bérbeadás , áramfejlesztő karbantartás , autóalkatrész , autóápolás , autóápolási cikk , autóápolási szer , autóápolási termék , autófelszerelés , autófelszerelési cikk , autófelszerelési termék , BRISK , BRISK gyújtógyertya , BRISK izzógyertya , csavarlazító , csavarlazító spray , DELSA FILTER , dízelmotor , elektromos kontakt-javító spray , elektromos kontakt-tisztító spray , fékalkatrész tisztító spray , FG WILSON , GEMA OIL , gép, gépi berendezés , gépjárműalkatrész , gépkölcsönzés , gumiabroncs ápoló spray , gyújtógyertya , hidraulika olaj , HIMOINSA , ipari diesel motor , jégoldó pumpás spray , karbantartás , karburátor tisztító spray , kenőolaj , kerti kisgép gyújtógyertya , kerti kisgép izzógyertya , láncolajozó spray , lökhárító és műanyagápoló spray , MAXOL , MAXOL autóápolási termék , mobil szerviz , motor , motorindító spray , motorjavítás , motorkerékpár izzógyertya , motorkerépkpár gyújtógyertya , motortisztító , motortisztító spray , műszerfal ápoló , OR TURBO , PERKINS , Perkins dízel motor , Perkins dízelmotor , Perkins motor alkatrész , PRAMAC , személygépkocsi gyújtógyertya , személygépkocsi izzógyertya , szerviz , szűrő , többfunkciós kenőanyag , új autóalkatrész , üveg és tükörtisztító spray

Forstrade Kft. fotók

Forstrade Kft. - Tudakozó.hu Forstrade Kft. - Tudakozó.hu Forstrade Kft. - Tudakozó.hu Forstrade Kft. - Tudakozó.hu Forstrade Kft. - Tudakozó.hu Forstrade Kft. - Tudakozó.hu Forstrade Kft. - Tudakozó.hu Forstrade Kft. - Tudakozó.hu Forstrade Kft. - Tudakozó.hu Forstrade Kft. - Tudakozó.hu Forstrade Kft. - Tudakozó.hu Forstrade Kft. - Tudakozó.hu Forstrade Kft. - Tudakozó.hu DELSA Filter