Automatikus bejelentkezés
belépés

Forrai György - Tetőfedő bádogos mester.

Erdőkertes
2113 Reveteg u.12

telefon: Tel. és fax: 06-28/479-357,\x0D\x0AMobil: 06-30/944-7358

Weboldal: http://forrai_gyorgy-tetofedo_badogos_mester.tudakozo.hu

Cégleírás:
Tisztelettel üdvözlöm leendő partnereimet:
Forrai György vagyok Tetőfedő bádogos mester.
Tanulmányaimat a Bp-i Várna utcai 32.sz Szakmunkásképző Intézetben végeztem.1976.-tól - 1979.-ig az NDK-ban dolgoztam.
A katonai szolgálat után Kisszövetkezetben és Szakcsoportban dolgoztam a szakmámban, mint középbeosztású vezető. 1989.-ben váltottam a másodállású iparomat. Egy év után, 1990.-ben főállású vállalkozó lettem, és azóta folyamatosan dolgozunk, jól képzett kollégáimmal családi házak kivitelezésén, megrendelőim nagy megelégedésére. Nemcsak családi házak építését vállalom, hanem voltak már több ezer m2-es közületi munkáink is. Itt a szigorú műszaki ellenőrök elismeréssel vették át a munkát, az első átadáson, melyet még több követett.
A szép tető nem biztos, hogy jó is!
Nagy figyelmet kell fordítani a kiszellőztetésre, ezt több módon is el tudjuk érni. Ugyancsak nagyon fontos a faanyag védelme, láng, -gomba, -rovarölő szerrel! A legmegfelelőbb az úgynevezett Telifa. Ennek hiányában a faanyagot áztatni kell, Tetol-FB vizes oldatú vegyszerrel. Ez színtelen, épp ezért oxid porfestéket adunk hozzá, hogy jól látható legyen a faanyag védelme megtörtént.

NE FELEDJE!
A szakszerű kivitelezés és a megfelelő
anyagok felhasználása
= ÖRÖK GARANCIA

Eddig elért elismeréseim és sikereim:
1: Mesterlevél Oklevél Tetőfedő - Bádogos
2: Bramac tetőfedő rendszermester oklevél
3: Velux szakbeépítői oklevél
4: Lindab szakkivitelezői diploma.
5: Országos Tetőfedő olimpián való részvétel és erről elismerő oklevél 5 alkalommal.

Ez az eredmény és a siker természetesen nem jött volna létre ha nincsenek jól felkészült kollégáim, akik a lelkiismeretes munkájukkal segítettek, hogy megrendelőink is elégedettek legyenek!

A 2001.-től tanulók képzésével is foglalkozom.
VEGYE ÖN IS IGÉNYBE SZOLGÁLTATÁSAIMAT!HIVJON BIZALOMMAL.
Köszönöm a figyelmüket.

Forrai György

Kulcsszavak: bádogos , BRAMAC , családi ház , diploma , faanyag , gomba , kivitelezés , LINDAB , MESTER , oklevél , siker , TELIFA , TETOL , tető , tetőfedés, bádogos és ácsmunka , tetőfedő , tetőfedő rendszer , vállalkozó , VELUX

Forrai György - Tetőfedő bádogos mester. fotók

Forrai György - Tetőfedő bádogos mester. - Tudakozó.hu Forrai György - Tetőfedő bádogos mester. - Tudakozó.hu Forrai György - Tetőfedő bádogos mester. - Tudakozó.hu Forrai György - Tetőfedő bádogos mester. - Tudakozó.hu Forrai György - Tetőfedő bádogos mester. - Tudakozó.hu Forrai György - Tetőfedő bádogos mester. - Tudakozó.hu