Automatikus bejelentkezés
belépés

Ferryker Turbo Kft.

Budapest
1239 János apostol utca 186799 hrsz.

telefon: 287-0256
fax: 287-0514
e-mail: ferrykerturbo@t-online.hu
mobil: 30/9487-717

Weboldal: http://www.ferrykerturbo.hu

Cégleírás:
A FERRYKER TURBO Kft. és jogelődje a Ferryker Bt. 1994-ben alakult, Jäckl Ferenc alapította. A Ferryker Bt. az első időszakban autóalkatrész kereskedelemmel majd 1995-től párhuzamosan turbófeltöltő alkatrészek forgalmazásával és turbófeltöltő javítással kezdett foglalkozni. Az elmúlt évek során fokozatosan Magyarország egyik legnagyobb turbófeltöltőket, turbófeltöltő alkatrészeket forgalmazó és turbófeltöltőket javító cégévé nőtt.


A turbófeltöltők szakszerű javításához szükséges gépi berendezések és technológia a rendelkezésre állt. A Ferryker Bt. 1995-ben megpályázta a KKK / Kühnle, Kopp & Kausch AG / turbófeltöltő gyár magyarországi képviseletét és szervizét. 1996 nyarától a Ferryker Bt. az első hivatalos gyári kereskedelmi és szerviz képviselete kelet Európában. A turbófeltöltők javítása H engedély köteles tevékenység. A Ferryker Bt.a benyújtott kérelem és a leadott és megtekintett javítási technológia alapján 1996-ban megkapta a Közlekedési Főfelügyelettől a H 13-04-3916 engedélyt a turbófeltöltők javítására.

Kulcsszavak: autó , autóalkatrész , BERU , hűtőventilátor , turbó , TURBO , turbófeltöltés , turbófeltöltő , turbófeltöltő-alkatrész , turbófeltöltő-javítás , turbójavítás , ventilátor , ventilátor kerék , ventilátor kuplung , ventilátor kuplung készlet

Ferryker Turbo Kft. fotók

Ferryker Turbo Kft. - Tudakozó.hu Ferryker Turbo Kft. - Tudakozó.hu