Automatikus bejelentkezés
belépés

Feba Építő és Szolgáltató Kft

Budapest
1141 Szugló utca 125/D G-41

fax: 408-00-48
telefon: 1/408-3322

Weboldal: http://www.thermografia.hu

Cégleírás:
A Feba Építő és Szolgáltató Kft. 1990-ben alakult meg azzal a céllal, hogy az általános építőipari kivitelezések piacán az ügyfeleknek egy magasabb szintű szolgáltatást tudjon nyújtani.

1995-ben a Kft. az általános kivitelezéseken belül a lakás felújításokra specializálódott. Így sikerült ezen a területen nagy tapasztalatra szert tenni.

1999-ben már a vegyipar által támasztott építőipari igényeknek is sikerült megfelelni és ezen a területen is sikeresen tudtuk az ügyfeleinket kiszolgálni.

2003-ban felismerve az új piaci elvárásokat, az olcsóbb de hatékonyabb hőszigetelés illetve az energia megtakarítások iránti óriási igényt döntés született: felépítjük a thermográfiai részlegünket. Így Magyarországon elsőként a thermográfia segítségével egyedülálló szolgáltatást tudunk nyújtani megrendelőinknek.

2004-ben befejeztük az elméleti és a gyakorlati felkészülést és sikeresen elindítottuk a thermográfiai részlegünket.

2005-tol nemcsak a thermográf felmérést kínáljuk ügyfeleinknek, hanem szigetelő szakembereink által a felújítás kivitelezését is igény szerint biztosítjuk. Azon lakóközösségek számára kik szeretnének indulni a panel programban egy egyedi szolgáltatás csomagot alakítottunk ki mellyel az esélyeik jelentősen növelhetoek.

2006 január óta alkalmazzuk a már Amerikában és Nyugat Európában széles körben elterjedt befújásos szigetelést. A technológia - gondos és szakszerű kivitelezéssel társulva - biztosítja a hézagmentes, hőhídmentes és ülepedésbiztos szigetelést. A cellulóz alapanyagú szigetelőanyag pedig környezetbarát, az előállításához az összes szigetelőanyag közül a legkevesebb CO2 kibocsátás társul.

2007- óta az X-Floc piacvezető befújó gépeinek forgalmazását is megkezdtük mint magyarországi importőr. Ezen felül az Isocell cellulózszigetelés magyarországi képviseletét is elvállaltuk, ezzel elősegítve a környezetbarát és minőségi szigetelés elterjedését Magyarországon.

Kulcsszavak: ablak-hőszigetelés , ablakszigetelés , ajtó-hőszigetelés , alapszigetelés , aljzatszigetelés , családi ház szigetelése , diagnosztika , építőipari szigetelés , épület külső hőszigetelése , épület utólagos hőszigetelése , épület-hőszigetelés , épületszigetelés , fal hangszigetelés , falszigetelés , födém hőszigetelés , fürdőszoba szigetelés , homlokzati szigetelés , hő- és vízszigetelés , hőközpont szigetelés , hőszigetelés , hőszigetelési munka , hőszigetelési rendszer , ipari csarnok szigetelése , ipari hőszigetelés , ipari szigetelés , külső hőszigetelés , külső szigetelés , nyílászáró szigetelés , nyílászáró-hőszigetelés , padlástér-hőszigetelés , raktérszigetelés , szigetelés , szigetelés szerelése , szigetelés-kivitelezés , szigetelési rendszer , szigeteléstechnika , szigeteléstechnikai tervezés , szigeteléstervezés , technológiai hőszigetelés , teljes hőszigetelésű szigetelt kémény , termográfiás vizsgálat , tető hőszigetelés

Feba Építő és Szolgáltató Kft fotók