Automatikus bejelentkezés
belépés

FHB Kereskedelmi Bank Zrt.

Budapest
1082 Üllői út 48.

telefon: 06 40 344 344 Belföldről hívható telefonszám
fax: 1/ 329 1004
telefon: +36 1 3 344 344 Külföldről hívható telefonszám
e-mail: info@fhb.hu Lakossági hitelek
telefon: 1/ 452 9100 Központi szám
e-mail: kkv@fhb.hu Kis- és Középvállalkozások, projektfinanszírozás
e-mail: fhb@fhb.hu Hitelgondozás

Weboldal: http://www.fhb.hu

Cégleírás:
Az FHB Jelzálogbank Nyrt. Igazgatósága 2006. február 7-i határozatával fogadta el a Bankcsoport 2010-ig szóló középtávú stratégiáját, melyben az intézményi keretek megteremtésének érdekében döntést hozott az FHB Kereskedelmi Bank Zrt. megalapításáról. A Kereskedelmi Bank részvényeinek 90%-át az FHB Jelzálogbank Nyrt., 10%-át az FHB Szolgáltató Zrt. tulajdonolja. A működési engedély kézhezvételét követően, 2006. december 5-én indult el a hitelintézeti működés Budapesten a központi bankfiókban.

A 2007 során a korábban meglévő, és a fiókhálózat bővítésének eredményeként megnyíló fiókok a Kereskedelmi Bank szervezetébe fokozatosan kerültek át. A Kereskedelmi Bank hónapról hónapra növelte aktivitását, egyrészt egyre nagyobb szerepet vállalva a lakossági és vállalati hitelek értékesítéséből, másrészt forrásgyűjtő tevékenységbe fogott, melynek során folyamatosan bővíti forrásoldali termékeinek körét a különböző bankszámla és bankkártya szolgáltatások terén.

Az FHB Kereskedelmi Bank az FHB Jelzálogbank ügynökeként végzi a Jelzálogbank termékeinek értékesítését, valamint a hitelgondozási feladatok ellátását a Kereskedelmi Bank szervezetébe integrálódott hitelezési szakterületek segítségével.

Kulcsszavak: bank , bankkártya , biztosítás , értékpapír , folyószámlahitel , hitel , hitelkártya , kereskedelmi bank , kölcsön , lakáskölcsön , lakástakarékpénztár , lízing , megtakarítás , számla

FHB Kereskedelmi Bank Zrt. fotók

FHB Kereskedelmi Bank Zrt. - Tudakozó.hu