Automatikus bejelentkezés
belépés

DunaPro Zrt.

Budapest
1138 Váci út 191.

telefon: 886-2450
fax: 886-2460
e-mail: info@dunapro.hu

Weboldal: http://www.dunapro.hu

Cégleírás:
Cégünk elsősorban Európából és az USA-ból származó prémium kategóriás termékekre összpontosít. A kiváló minőségű fogyasz- tási cikkek forgalmazása során alapvető szempontnak tartjuk ügyfeleink és partnereink igényeinek pontos felmérését. Ezt segítik a cégünk által biztosított széleskörű marketingszol- gáltatások, melyek magukba foglalják a kutatást, a tervezést, a megvalósítást, és a teljes folyamat nyomon követését, valamint ellenőrzését. Célunk elérése érdekében multinacionális vál- lalatokkal és belföldi kereskedőkkel állunk kapcsolatban, akikhez termékeink eljutását felkészült marketing és értékesítés-orientált disztribúciós csapat segíti.
Vállalatunk sikere a disztribúcióban, értékesítésben és mar- ketingben érvényesülő stratégiai szemléletnek, valamint az alkalmazottaink megbecsülésének köszönhető.

Cégjegyzékszám: 13-10-040796

Kulcsszavak: élelmiszer forgalmazás , élelmiszer marketing , élelmiszer szállítás , élelmiszer- és vegyiáru kereskedő , élelmiszer- és vegyiáru kereskedő képzés , vegyiáru , vegyiáru nagykereskedelem

DunaPro Zrt. fotók

DunaPro Zrt. - Tudakozó.hu DunaPro Zrt. - Tudakozó.hu partnereink