Automatikus bejelentkezés
belépés

Du-Plan Mérnöki Iroda Kft.

Székesfehérvár
8000 Gyümölcs utca 4 / 6

fax: 22/512-622
telefon: 22/512-620
e-mail: du-plan@du-plan.hu

Weboldal: http://www.du-plan.hu

Cégleírás:
Cégtörténet
Az alkotás, a tervezés vágya minden ember lelkének mélyén ott lapul, melyet mindenki máshogyan él meg. Van ki szobrász lesz, van aki, szakács és van aki, építész.

Ezt az alkotási vágyat megélve, a Budapesti Műszaki Egyetem Építőmérnöki Karán történt tudás megszerzése után és az ott kötött barátság alapján építettük fel Richter Gáborral mérnöki tervezői irodánkat.

A DU-PLAN Kft. 1990-es megalakulása óta foglalkozik magas- és mélyépítési tervezetek elkészítésével. Szolgáltatásaink széles skálája biztosítja a megrendelői igények mindenkori kielégítését.

A DU-PLAN mérnöki társaság magas- és mélyépítési tervezéssel foglalkozik. Bár székhelyünk Székesfehérváron található, az ország bármely területéről érkező megrendeléseket teljesítjük. A tervezés spektrumába beletartozik a szakértői véleményezéstől kezdve a generaltervezői tevékenységig minden mérnöki munka.

Megrendelőink az alábbi szolgáltatásokat vehetik igénybe:

műszaki tanácsadás
tartószerkezeti tervezés
statikai engedélyezés
szerkezettervezés
fa szerkezetek tervezése
acél szerkezetek tervezése
vasbeton szerkezetek tervezése
üveg szerkezetek tervezése
Vállaljuk még az egyéb szakértői vélemények elkészítését, a nagyobb létesítmények generáltervezői feladatainak ellátását, CAD alapú feldolgozások készítését, valamint egyéb összeszerelési tervezetek elkészítését is.

Kulcsszavak: acélszerkezet tervezés , építészeti és mérnökiroda , faszerkezet tervezés , generáltervezés , mérnöki iroda , szerkezettervezés , vasbeton szerkezet tervezése

Du-Plan Mérnöki Iroda Kft. fotók

Du-Plan Mérnöki Iroda Kft. - Tudakozó.hu Du-Plan Mérnöki Iroda Kft. - Tudakozó.hu Du-Plan Mérnöki Iroda Kft. - Tudakozó.hu