Automatikus bejelentkezés
belépés

Dr. Medveczki Zoltán

Budapest
1126 Királyhágó u.16.

telefon: 311-9786
telefon: 30/314-5967
e-mail: drmedveczki@gmail.com

Weboldal: http://www.drmedveczki.hu

Cégleírás:
A Hegyvidék központjában lévő rendelőnket 2007-ben alapítottuk, nevét és logóját a Királyhágó teret ékesítő csodaszarvas szobor ihlette. A kialakítás során fontos szempont volt a váró nyugodt légkörének megteremtése, épp úgy, mint a műszaki oldal magas színvonalú kivitelezése, illetve korszerű fül- orr- gégészeti kezelőegységek, gépek, képalkotó eszközök biztosítása a rendelőben. Büszkék vagyunk arra, hogy orvos-asszisztens teamünk 15 éve dolgozik együtt, amely lehetővé teszi a harmonikus munkavégzést és a közös döntéshozatalt a további fejlesztéseket illetően. Biztosítani tudjuk a minőség folyamatos javítását, valamint lehetőség nyílik a minél korszerűbb eljárások mielőbbi bevezetésére is. A már nálunk járt pácienseink érzékelik ezt, ahogy azt is, hogy minőséget képviselünk a fül- orr- gégészeti és allergológiai ellátás területén. Rendelőnkben az általános fül- orr- gégészeti és allergológiai ellátás körébe tartozó minden ambuláns kezeléssel állunk pácienseink rendelkezésére. Nyugodt, kellemes környezetben, felkészült, tapasztalt szakemberekkel és a legújabb technológiákkal várjuk, legyen szó a félévente esedékes ellenőrzésről, vagy akut problémákról, mint váratlanul jelentkező fájások, gyulladások, sérülések ellátása.

Engedje meg, hogy néhány szolgáltatást külön is kiemeljünk.
Orrlégzés javítása, orrdugulás, horkolás megszüntetése lézerrel.
Sokan küszködnek orrdugulással, horkolással.
Az okok között lehet orrpolyp betegség, orrsövény ferdülés, orrkagylók, nyelvcsap túltengése, stb.
A hagyományos kezelésen átesett paciens ahelyett, hogy élvezhetné a szabad orrlégzés élményét, újra orrdugulással küzd, vagy horkol.
Az orrnyálkahártya, lágyszáj pad hajszálereit az orrsövény kisebb- nagyobb kinövéseit, az orrüreg polypjait hagyományos eszközökkel nagyon nehéz, sokszor lehetetlen ellátni azok jelentős vérzése nélkül. A lézeres technológiával azonban más a helyzet.
A korszerű, úgynevezett diódalézer egy vékonyka üvegszálon keresztül a nyálkahártya hajszálereire tudja juttatni a lézerfényt, amely a terület vértelenségét és gyulladásmentes gyógyulását biztosítja.
Az azonnali vérzéscsillapodás következtében orrtamponálás nem szükséges, a beavatkozáson átesett beteg nem szorul kórházi ápolásra.

Szoft lézer terápia: allergiás nátha, herpesz, afta kezelése.
A kis energiájú, úgynevezett szoft lézerek fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, sebgyógyulást fokozó hatással bírnak.
A szoft lézerrel számos betegség, például herpesz, afta, fekélyek, krónikus gyulladások kezelhetők hatékonyan.
A lézeres kezelés hatására a gyulladások gyorsabban és kevesebb fájdalommal gyógyulnak.
Allergiás náthában csökkenthető a gyógyszerek adagja, különösen ajánlott terhesség, szoptatás alatt, illetve azoknak, akik valamely más okból nem szedhetnek gyógyszert.

Kulcsszavak: allergiás betegség immunterápia , allergiás nátha megszüntetés , allergológia , allergológiai vizsgálat , allergológus , egészségügy , fül-orr-gégész , fül-orr-gégészet , fülplasztika , gyógyászat , magánorvos , orvos , plasztikai sebész , plasztikai sebészet , rákszűrés , RHINOLIGHT , szakorvos

Dr. Medveczki Zoltán fotók