Székesfehérvár
8000 Kadocsa u. 32/A.
e-mail: lucullus@enternet.hu
telefon: 30/9361-454!
fax: 22/300-665
telefon: 22/300-665
telefon: 22/300-398
Weboldal: http://www.diofaetterem.hu
Cégleírás:
Az árnyas kerthelyiségben 100 fő részére van hely, ahol esténként hangulatos élőzenével várjuk vendégeinket.
Konyha jellege:
jellege: Nemzetközi, Európai, Magyaros
Ételspecialitások: Vadételek, sertés és szárnyasok bő választéka; marhahús-, halak, bárány.
Italspecialitások: Tokaji borok; Borok - Gere Tamás pincészetéből; Bock József pincészet; Szőke Mátyás pincészet; Szeremlei Huba pincészet és egyéb magán pincészet borai.
Férőhelyek:
Összes férőhely: télen: 180 , nyáron: 280
Légkondícionálás: igen
Kert/terasz: 100 ülőhely részben fedett
Rendezvénykapacitás: Ültetett: 180 fő
Különterem 1: 120 ülőhely az összes férőhelyből
Különterem 2: 60 ülőhely az összes férőhelyből
Elhelyezkedés : földszint * emelet * lépcső *
Mozgássérülteknek megközelíthetőséggel: nem
Nem dohányzó asztalok: 60 ülőhely
Nyitva tartás: 11.0 - 23.0
Időszak: január 2 - december 31
Napok: hétfő kedd szerda csütörtök péntek szombat vasárnap
Menüsor csoportok részére: 1500 Ft-tól
Idegen nyelv :
Étlap idegen nyelvek: Angol Német Olasz
Beszélt idegen nyelvek : Angol Német Olasz
Élőzene: csütörtök péntek szombat
Igény szerint rendezvényekhez zenét biztosítunk.
Party service akár kitelepüléssel, esküvők, állófogadások, rendezvények, baráti összejövetelek lebonyolítását vállaljuk.
Hidegtálak készítését vállaljuk elvitelre is.
90 féle étel választékát kínáljuk kedves vendégeinknek.
ZÁRVA: december 24,25,26.
Egyéb szolgáltatás: parkolás helyben, buszoknak is. Este őrzött parkoló.
Hitelkártyák:
EuroCard Mastercard, Visa, OTP
Szakmai, szervezeti tagság: Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség; Nemzetközi Gasztronómiai versenyeken arany, ezüst és bronz díj érem.
Étlapunkon 60 féle étel szerepel, ízelítőül választottunk ki néhányat:
Pentelei révészleves
(kapros, tejfölös gombaleves csirkehússal gazdagítva)
Hagymaleves cipóban
Rózsaszín lazacderék zöldséges rétessel és kapros, tejszínes burgonyával
Fogassteak kapribogyós, cukkinis paradicsomraguval és parmezános rizzsel
Pirított királyrák salátaágyon
Bélszínjava zöldséges rétessel és tejszínes burgonyával
Hátszínszelet szalonnás, paradicsomos zöldbabbal és
juhtúróval sült puliszkával
Párolt szarvasfilé borókabogyós zöldségraguval és pirított szalvétagombóccal
Rozmaringos báránysült, tejszínes sült burgonyával és
vajon párolt zöldségekkel
Marosmenti szűzpecsenye juhtúrós sztrapacskával
(libamájjal töltött sertésszűz roston sütve, kapros, paprikás mártással)
Borókasonkával sült fűszeres szűzpecsenye, tejszínes vargányaraguval és hagymás törtburgonyával
Ropogós kacsamell, juharszirupban párolt, aszalt szilvás gesztenyével és törtburgonyával
Csirkemellfilé roston sütve színes paprikaraguval és borókasonkás, pesztós farfalle tésztával
Camembert sajttal töltött pulykamell dióbundában, szezámmagos őszibarackkal és burgonyapürével
Vegetáriánus tál
(roston sült tofu, puliszka, rántott gomba, zöldséges rétes, vajon párolt zöldségek kívánság szerinti öntettel)
Franciapalacsinta vaníliafagylalttal és fehércsokoládé öntettel
Gundel palacsinta
Kulcsszavak: állófogadás , állófogadás lebonyolítása , ballagás , ballagás lebonyolítás , bankett , bankett lebonyolítás , bankett vacsora , baráti rendezvény , cégrendezvény , cégrendezvény-lebonyolítás , családi rendezvény , eljegyzés , élőzene , esküvő lebonyolítása , esküvői vacsora , étel , étterem , éttermi szolgáltatás , gépzene , házassági évforduló , hidegtál , hidegtál készítése , hidegtál rendelése , különterem , magyar bor , magyaros étel , magyaros ételkülönlegesség , magyaros ételspecialitás , magyaros konyha , nemzetközi étel , névnapi rendezvény , nyitott terasz , osztálytalálkozó , osztálytalálkozó lebonyolítása , party service , protokoll-hidegtál , rendezvény lebonyolítása , rendezvényszervezés , szilveszteri rendezvény , születésnapi parti , születésnapi party , üzleti találkozó , vállalati rendezvény , vegyes hidegtál , vendéglátás , vendéglő