Automatikus bejelentkezés
belépés

DUNAMENTI TŰZVÉDELEM Zrt

Budapest
1149 Pósa Lajos utca 16.

telefon: 221 5574
fax: 221 8092
telefon: 273 1743
fax: 273 1744
e-mail: budapestoffice@dunamenti.hu

Weboldal: http://www.dunamenti.hu

Cégleírás:
A Dunamenti Tűzvédelem Zrt. és leányvállalatai, összes dolgozója évtizedek óta elkötelezetten dolgozik az építészet, tűzvédelem területén. Tevékenységünk során két fő szempontot tűztünk ki magunk elé: minél teljesebb szolgáltatást nyújtani megrendelőinknek, ill. minőségi munkát végezni.
Hogy megfeleljünk az első szempontnak, folyamatosan fejlesztjük termékeinket, illetve számos partnercégünk termékeivel egészítjük ki saját kínálatunkat. Ugyanakkor igyekszünk vevőinket a tervezéstől, az anyagok biztosításán keresztül a kulcsrakész kivitelezéséig mindenben kiszolgálni.
A minőségbiztosítás terén a kezdetektől külön rendszert alakítottunk ki a termékeink jó minőségének folyamatos és külső intézetek által is ellenőrzött biztosítására.
Az elsők között szereztük meg minősítésünket Nukleáris létesítményekben végezhető munkákra, valamint a tűzvédelem terén az országban először auditáltattuk magunkat 1996-ban az ISO 9000 minőség-biztosítási szabvány szerint. Ugyancsak bevezettük az integrált Minőségirányítási (ISO 9001) ill. a Környezetközpontú irányítási rendszert (ISO 14001).
Mindezekkel legfőbb célunkat, vevőink megelégedettségét szeretnénk elérni.

Cégjegyzékszám: 13-10-040801

Kulcsszavak: szigetelés , szigeteléstechnika , tűzgátló ajtó , tűzgátló nyílászáró , tűzgátló rendszer , tűzvédelem

DUNAMENTI TŰZVÉDELEM Zrt fotók

DUNAMENTI TŰZVÉDELEM Zrt - Tudakozó.hu DUNAMENTI TŰZVÉDELEM Zrt - Tudakozó.hu DUNAMENTI TŰZVÉDELEM Zrt - Tudakozó.hu DUNAMENTI TŰZVÉDELEM Zrt - Tudakozó.hu DUNAMENTI TŰZVÉDELEM Zrt - Tudakozó.hu DUNAMENTI TŰZVÉDELEM Zrt - Tudakozó.hu