Automatikus bejelentkezés
belépés

DAVID Gerincklinika

Budapest
1124 Apor Vilmos tér 8.

telefon: (06 1) 315-23-06
mobil: (06 30) 954-94-88
fax: (06 1) 315-23-06
e-mail: info@gerincklinika.hu

Weboldal: http://www.gerincklinika.hu

Cégleírás:
A DAVID Gerincklinika módszertanának segítségével a gerinc-, váll-, nyak-, térd-, és egyéb mozgásszervi panaszok jelentős része a több évtized szakorvosi tapasztalatával kidolgozott speciális gyógytorna révén műtéti beavatkozás nélkül is megszüntethető, illetve megelőzhető. A DAVID Gerincklinika fennállása óta eltelt években vendégeink több mint 80%-ánál elmúlt, vagy nagymértékben enyhült a gerincfájdalom.
A nemzetközileg elismert DAVID módszertan különlegessége abban rejlik, hogy a gerincoszlop tartóizmainak fejlesztését célzottan, a gerinc ízületeinek megterhelése nélkül végzi.
A hátfájás, derékfájás megszüntetését, a gerinc gyógyítását, illetve a gerincfájdalom kialakulásának megelőzését minden esetben személyre szabott terápia, gerinctorna vagy gerinctréning révén érjük el. A DAVID Gerincklinika ilyen speciális gyógytorna és a terápiához kifejlesztett berendezések segítségével eredményesen kezeli a legtöbb gerinc- és mozgásszervi panaszt - műtéti beavatkozás nélkül.

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben:

-hátfájás, derékfájás gyötri,
-gerincsérv, azaz porckorongsérv gyanúja áll fenn, és szeretné elkerülni a műtétet,
-gerincsérv, azaz porckorongsérv műtét után lábadozik, és fájdalmai vannak,
-időszakosan jelentkező vagy állandó gerincfájdalom gyötri,
-egyéb ízületi-mozgásszervi panasza van
-biztonságosan, az ízületek terhelése nélkül szeretne fogyni vagy mozogni

A DAVID Gerincklinika 2004 óta működik Budapesten. A Gerincklinika célja, hogy a gerinc- és mozgásszervi panaszokkal küzdő embereknek megszüntessük a fájdalmát, és visszaadjuk a mozgás örömét.
Az alkalmazott DAVID gerinc módszertan, a nemzetközi tapasztalatok, felkészült gerinc specialistáink, más szakorvosaink és gyógytornászaink garanciát jelentenek arra, hogy a gerinc működésével kapcsolatos minden problémára megoldást nyújtsunk.

Kulcsszavak: gerincfájás kezelése , gerincprobléma-gyógyítás , gerincvédelem , hátfájás kezelés , klinika

DAVID Gerincklinika fotók