Automatikus bejelentkezés
belépés

D-Stúdió Lakberendezés

Győr
9022 Tarcsay u. 21

fax: 96/618-912
telefon: 96/618-911
e-mail: info@studio-d.hu

Weboldal: http://www.studio-d.hu/

Cégleírás:
1997 óta foglalkozunk belsőépítészeti tervezéssel, lakberendezéssel, és tanácsadással. Az évek során alkalmunk volt sokféle megbízói igénnyel találkozni, hiszen munkáink közt szerepelnek lakás átalakítások, családi házak, vendéglátó-ipari egységek, irodák, közintézmények. A tervezés és az anyagválogatás során a fő szempontok, a funkcionalitás, esztétikum, harmónia. Ötleteinkkel, tanácsainkkal igyekszünk ezek figyelembevételével személyre szabott, kellemes környezetet kialakítani.

Az évek alatt szerzett tapasztalataink és a megbízói igények alapján bővítettük tevékenységeinket az építésztervezéssel, az értékesítéssel és a kulcsra kész kivitelezéssel.

Ahhoz, hogy a beköltözés után pár hónappal ne érezze úgy a tulajdonos, hogy "néhány dolgot másként csinált volna", érdemes már az építészeti tervezéssel átgondolni a belső terek kialakítását is. Tervrajzainkkal előre láthatóvá tesszük a helyiségeket, így nem kell felesleges és oda nem illő dolgokat megvenni, vagy kompromisszumokat kötni a berendezés során.
Stúdiónkban minden egy helyen megtalálható, ami a beköltözéshez szükséges: hideg-, meleg burkolatok, szaniterek, csaptelepek, lámpatestek, beltéri nyílászárók, bútorok, lakástextilek, kiegészítők. Tervezünk egyedi bútorokat, egyedi lámpatesteket, melyek legyártását is vállaljuk. Ezáltal nem kell hónapokig az üzleteket járni, hogy megtaláljuk a megfelelő darabokat.
Vállaljuk a szerkezet kész épületek kulcsra kész kivitelezését. Teljes körű szakipari kivitelezői csapattal rendelkezünk, megszervezzük a munkafolyamatot, és tervezői művezetést is biztosítunk. Ezzel is jelentős gondot tudunk levenni megbízóink válláról.

Kulcsszavak: belsőépítészet , bútor , dísztárgy , drapéria , egyedi bútor , festék , festmény , függöny , fürdőszoba felszerelés , fürdőszobaberendezés , konyhabútor , konyhatechnika , lakástextil , lakberendezés , lakberendezési kivitelezés , lakberendezési tervezés , szaniter termék

D-Stúdió Lakberendezés fotók

D-Stúdió Lakberendezés - Tudakozó.hu D-Stúdió Lakberendezés - Tudakozó.hu D-Stúdió Lakberendezés - Tudakozó.hu D-Stúdió Lakberendezés - Tudakozó.hu D-Stúdió Lakberendezés - Tudakozó.hu D-Stúdió Lakberendezés - Tudakozó.hu