Automatikus bejelentkezés
belépés

D-Kultúra Kft.

Budapest
1031 Keled út 3. @ 47.567230, 19.037930

telefon: 1/237-0655
telefon: 1/237-0656
fax: 1/237-0655
fax: 1/237-0656
e-mail: info@d-kultura.hu

Weboldal: http://www.d-kultura.hu

Cégleírás:
Társaságunk 2000-ben alakult, és amint nevünk is jelzi, rendezvényeinket elsősorban kulturális értékek köré igyekszünk felépíteni. Munkánkban a kultúrát tág fogalomként értelmezzük, természetesen a mindenkori megrendelői igények maximális figyelembevételével.
Rendezvényeinken a konkrét programelemek mellett szándékunk egy-egy ünnep teljességét visszaadni: fényét és "illatát", gasztronómiáját, hagyományainak és szokásrendszerének sokszínű világát megjelentetni. Értelmezésünk szerint minden esemény ünnep, ahol akár csak néhány ember szervezetten találkozik. A mi célunk pedig az, hogy vendégeink kellemes élményekkel távozzanak rendezvényünkről. Feladatunk az értékközvetítés, és az elsősorban nem passzív befogadáson, hanem inkább az aktív közreműködésen alapuló programelemek megvalósítása. Az évek során több olyan egyénnel és szervezettel találkoztunk, akik időközben állandó -esetenként kizárólagos- beszállítóinkká, rendezvénypartnereinkké váltak. Velük, saját technikai (hang-, fény- színpadtechnika) és rendezvény kiegészítő (dekoráció, játékok, bútorok) eszközparkunkkal, valamint munkatársaink több éves szakértelmével nyújtunk garanciát egy sikeres rendezvény létrejöttéhez, és ahhoz, hogy egy-egy esemény programjai ne csak egymás mellett, hanem egymással és a közönséggel együtt élve, szerves, egész képet mutassanak.

Igaz ez egy apró rendezvénybetét megvalósítására, egy esemény fény- és hangtechnikai felépítésére, és egy komplex nagyrendezvény tervezésére és lebonyolítására egyaránt.

Kulcsszavak: dekorációtervezés , fénytechnika , hangtechnika , programszervezés , programtervezés , reklámtervezés , rendezvényszervezés

D-Kultúra Kft. fotók