Automatikus bejelentkezés
belépés

CreditHill

Salgótarján
3100 Rákóczi út 13.

telefon: +36 32 513 645
fax: +36 32 413 650
telefon: salgotarjan@credithill.hu

Weboldal: http://www.credithill.hu

Cégleírás:
Társaságunkat, a CreditHill Kft-t 2005-ben alapították a hitelközvetítői szakmában komoly tapasztalatra szert tett szakemberek. Tevékenységünk célja, hogy országos hálózatként a lakossági hitelezés területén professzionális és teljes körű szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleink számára.

Magyarországon több mint 30 pénzintézet kínál minimum 8-10 hitelterméket a lakosság számára. Ez azt jelenti, hogy legalább 300 ajánlatból kell kiválasztani a legjobbat. Egy laikus számára ez fáradságos és időigényes feladat. Ki engedheti meg magának, hogy ügyintézés miatt napokra elszabaduljon munkahelyéről? Erre velünk nincs szüksége. Munkatársaink kivétel nélkül a lakossági hitelek specialistái naprakész ismeretekkel a hitelpiac minden rezdüléséről. Segítségünk azonban nem merül ki a választás megkönnyítésében: a hitel teljes ügyintézését levesszük ügyfeleink válláról, ezzel napokat vagy akár heteket spórolva meg életükből.

A hitel felvétele önmagában nem minden. Ezt azok tudják a legjobban, akik már hosszabb ideje törlesztenek folyamatosan, és rendre szembesülnek a menet közben adódó nehézségekkel.

Az idő múlásával a felvételkor legjobbnak tűnő hitelek könnyen előnytelenné válhatnak. Mi már a hitel felvételekor áttekintjük, milyen nehézségei adódhatnak a futamidő alatt. Nemcsak figyelmeztetjük a kockázatokra: a piacon egyedülálló módon folyamatos partneri viszonyban maradunk Önnel, mert a törlesztés alatt van leginkább szükség tanácsra, aktív segítségre.

Folyamatosan figyeljük a piacot, és tájékoztatjuk ügyfeleinket a számukra előnyösebb, olcsóbb hitelekről. Szükség esetén az átdolgozást is lebonyolítjuk. Számunkra valóban ügyfeleink elégedettsége, élhető életük megőrzése a legfontosabb a hitelfelvételtől az utolsó törlesztőrészlet kifizetéséig. Ha a megfelelő hitelt veszi fel, van élet a hitel után. Ez meggyőződésünk és egyben küldetésünk lényege.

Kulcsszavak: bankhitel , banki hitel , hitel , hitelbonyolítás , hitelkiváltás , hitelkonstrukció , hitellehetőség , hiteltanácsadás , hitelügyintézés

CreditHill fotók