Automatikus bejelentkezés
belépés

Cothec Energetikai Üzemeltető Kft.

Győr
9021 Aradi Vértanúk útja 18.

telefon: 96/526-805
telefon: 96/335-816
fax: 96/528-654
e-mail: cothec@cothec.hu

Weboldal: http://www.cothec.hu

Cégleírás:
Az egyre fogyatkozó fosszilis energiahordozó mennyiség az egyre fokozódó fogyasztási igénnyel találkozik. Két lehetőség kínálkozik a továbblépésre. Az egyik a konfliktus további mélyüléséhez vezet azáltal, ha nem változtatunk. A másik lehetőség a globális tendenciáktól való függetlenedés és a korszerűsítés.

A Cothec Kft. ez utóbbi lehetőségeket kínálja Önnek azáltal, hogy energiatakarékos megoldásokat kínál illetve hatékony energiaoptimalizált rendszereket épít be ügyfeleinél, a megújuló energiaforrások felhasználását egyre inkább előtérbe helyezve. Ha minket ingyenes árajánlatadásra felkér, akkor helyszíni femérésünket követően - kockázat és költség nélkül - ismerkedhet meg jövőbe mutató megoldási javaslatainkkal, így semmit sem veszíthet, csak nyerhet!

Várjuk jelentkezését a Kapcsolat menüpont alatt megjelölt elérhetőségeken vagy klikkeljen, és tudja meg: Hogyan takaríthatunk meg Önnek energiát?


Komplex szolgáltatások
A Cothec Kft. energiaszolgáltató vállalat, műszaki alapú energia-megtakarítási megoldásokat nyújtó szakcég.
Tevékenységi körünkbe tartozik komplex energiaoptimalizálási szolgáltatás nyújtása.
Kivételesen jó finanszírozási konstrukciókat kínálunk, amelyek szorosan kapcsolódnak az adott projekt sajátosságaihoz, ügyfélspecifikus megoldásokat tartalmaznak.
Amennyiben Önnek szüksége van egy új, gazdaságosabb, a modern technológiát is ötvözni képes energetikai rendszerre, bennünk megtalálta azt a céget, amelyik képes az ehhez szükséges technikai korszerűsítéseket, beruházásokat megtervezni, megvalósítani, az elkészült berendezéseket működtetni és azokat garanciálisan, hosszútávon üzemeltetni, karbantartani és javítani.
Amennyiben Ön nem tud, vagy nem akar ehhez az energia- és költségmegtakarítással járó fejlesztéshez pénzügyi forrásokat rendelni, a Cothec Kft. a finanszírozást is átvállalja!

Költségek és kockázatok nélkül Ismerkedjen meg velünk, várjuk ajánlatkérését! Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk!

Cothec Kft. 14éve a megrendelők szolgálatában!

Kulcsszavak: energetika , energia hatékonyság , energia korszerűsítés , ESCO , fűtésfelújítás , fűtéstechnika , fűtőrendszer , harmadik feles finanszírozás , hőenergia , hőenergia-termelő rendszer tervezése , hőszolgáltatás , hőtechnika , hűtés-fűtés korszerűsítés , hűtéstechnika , hűtőrendszer , melegvíz ellátás

Cothec Energetikai Üzemeltető Kft. fotók

Cothec Energetikai Üzemeltető Kft. - Tudakozó.hu Cothec Energetikai Üzemeltető Kft. - Tudakozó.hu Cothec Energetikai Üzemeltető Kft. - Tudakozó.hu Cothec Energetikai Üzemeltető Kft. - Tudakozó.hu Cothec Energetikai Üzemeltető Kft. - Tudakozó.hu Cothec Energetikai Üzemeltető Kft. - Tudakozó.hu