Automatikus bejelentkezés
belépés

Cora Hipermarket - Törökbálint

Törökbálint
2045 Torbágy u. 1.

telefon: 23/515-500

Weboldal: http://www.cora.hu

Cégleírás:
A magyarországi Cora hipermarket-hálózat az Európa több országában, az Antillákon és Guyanában jelenlévő Louis Delhaize csoport tagja. A cégcsoporthoz tartoznak a Match szupermarketek és a Profi diszkontok is.

Európában 1969-ben jelent meg az első Cora nevet viselő áruház, azóta a kiváló minőséget képviselő áruházaival a Cora fontos kereskedelmi hálózattá alakult. A Cora 82 áruházat teremtett a világban és folyamatosan épülnek az újabbnál újabbak. A Cora jelen van Franciaországban, Belgiumban, Luxemburgban, Romániában, Guadeloupe-, Martinique, Guyana szigetén és Magyarországon.
A Cora magyarországi terjeszkedése 1997 májusában kezdődött és az elkövetkezendő 3 évben az ezredfordulóig a 3 Budapest vonzáskörzetében levő áruház (Törökbálint, Budakalász, Fót) mellett megnyitottuk a szegedit is. Az új évezredben minden második évben nyílt egy-egy hipermarket, Miskolcon, Debrecenben és a hetedik Szolnokon.

A Cora hipermarketek a vásárlók igényeinek mind szélesebb körű kielégítését tűzte ki célul. Már az első magyarországi Cora áruház megnyitása előtt is egy év telt el azzal, hogy megismerjük a magyar fogyasztók igényeit és megkeressük azokat a beszállítókat, akik képesek a széles választék, a kimagasló minőség és az előnyös árak folyamatos biztosítására. A vásárlói elégedettség az elmúlt egy évtizedben is a legfontosabb szempont maradt, a működő 7 Cora áruház és a hazai beszállítók gondoskodnak arról, hogy megbízható minőségű áruk és kellemes környezet várja a vásárlókat, akik között egyre nő a törzsvásárlók száma.

Kulcsszavak: autófelszerelés , babaruházat , bevásárlóközpont , bőráru , büfé , cipő , csecsemőruházat , dohány , élelmiszer , élelmiszer marketing , értékmegőrző , étterem , filmkidolgozás , fotó , fotó és optikai cikk , gyermekmegőrző , gyógynövény , hipermarket , híradástechnika , híradástechnikai berendezés , illatszer , irodatechnika , irodatechnikai berendezés , kávézó , kertészet , kertészeti áru , könyvesbolt , lakásfelszerelés , lakáskiegészítő , lakberendezés , PANNON , pénzváltó , posta , ruházat , sportruha , sportruházat , táska , telekommunikáció , totó-lottó , totó-lottó üzlet , újság , vegytisztító

Cora Hipermarket - Törökbálint fotók