Automatikus bejelentkezés
belépés

CSELE TRADE Kft.

Mohács
7700 II. Lajos utca 2

Cégleírás:
Tisztelt Leendő Partnerünk!
Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával és időt szakít arra, hogy bemutatkozó anyagunkat átolvassa. Tudjuk, hogy Ön elfoglalt, így kizárólag a legfontosabb mérföldköveket gyűjtöttük össze egy csokorba, hogy átfogó képet kaphasson vállalkozásunkról, a Csele Trade Kft-ről.

Vállalkozásunk 2002-es alakulása óta folyamatos fejlődésen esett át. Cégünk Magyarország összes beszállítójával, importőrével és minőségi szolgáltatójával megbízható és bizalmi kapcsolatot alakított ki. A kezdetektől folyamatosan növekedő ügyfélkörrel rendelkezünk és az utóbbi 4 év is folyamatos árbevétel növekedést hozott vállalkozásunknak. Így értük el a tavalyi évben a közel 210 millió forintos árbevételt.

Ügyfeleink véleménye alapján főbb erősségeink közé tartozik az egyedi igények maximális kielégítése, a saját, vállalkozás igényeire szabott arculatra készített, hímzett vagy emblémázott munkaruhák gyártása kapcsán. Nem jelent problémát az egyéni fazon, méret és színvariáció, továbbá az anyagválasztékunk is egyedi az országban. Éves szinten több, mint 50.000 munkaruhát készítünk partnereink igényeinek megfelelően. Természetesen, kiemelt hangsúlyt fektetünk a folyamatos technikai fejlesztésekre, a minőségbiztosításra és természetesen az új korszerű eljárások és anyagok bevonására.

A folyamatos védő- és munkaruha gyártás és forgalmazás mellett több, mint 5.000 munkavédelmi eszköz közül választhat kínálatunkból. Így komplexen lefedve az Ön vállalkozása munkaruha és védőeszköz igényeit.

Jelenleg két saját üzlettel rendelkezünk Mohácson és Székesfehérváron. Emellett két központi varrodát és további egy nagykereskedelmi rendszerű raktárt üzemeltetünk. Közel 65 fős alkalmazotti állományunk folyamatosan azon dolgozik, hogy közel 3300 Partnerünk kiváló minőségben és megfelelő technikai színvonalon élvezhesse a Csele Trade Kft. által készített munka- és védőruha és az általunk forgalmazott védőeszközök előnyeit.

Logisztikai teendőinket saját autóinkkal valamint egy megbízható futárszolgálat segítségével végezzük, így nem jelent akadályt a villámgyors kivitelezés és a rövid határidős szállítás sem, melyet természetesen szerződéses formában vállalunk és garanciákkal biztosítunk.

Kulcsszavak: hallásvédő , légzésvédő , munkaruha , munkaruházat , munkavédelem , védőkesztyű , védőszemüveg

CSELE TRADE Kft. fotók