Automatikus bejelentkezés
belépés

Budavári Önkormányzat Egészségügyi Szolgálata

Budapest
1122 Maros u. 16/b

telefon: 356-5044
e-mail: posta@budavari-euszolg.hu
e-mail: igazgatosag@budavari-euszolg.hu
e-mail: gazdasagi@budavari-euszolg.hu
e-mail: munkaugy@budavari-euszolg.hu
fax: 356-5044

Weboldal: http://www.budavari-euszolg.hu

Cégleírás:
A Budavári Önkormányzat (Budapest I. Kerület) 1997-ben hozta létre önálló Egészségügyi Szolgálatát. A kötelező egészségügyi alapellátási feladatok (felnőtt- és gyermek háziorvosi ellátás, védőnői szolgálat, fogászati- és ügyeleti ellátás) mellett saját kezelésbe vette a Maros utca 16/b alatti Szakorvosi Rendelőintézetet is. Ellátási területünk a Főváros I. Kerület mindenkori közigazgatási területe, de rendelkezésre állunk minden rendeléseinket felkereső betegnek, aki bizalmával megtisztel minket. Hivatásunk a könnyen elérhető, gyors, magas színvonalú orvosi ellátás nyújtása, ennek érdekében folyamatosan újítjuk orvosi eszközparkunkat, orvosaink és szakdolgozóink pedig rendszeres továbbképzéseken sajátítják el a legújabb, szakterületüket érintő ismereteket.
A Szakorvosi Rendelő épülete régi, tudjuk hogy sok apróbb-nagyobb kényelmetlenséggel jár egyes rendelések felkeresése, de a munka és az ellátás színvonala hitünk és akaratunk szerint a kor követelményeinek megfelelően magas. Háziorvosi rendelőink is rendre megújulnak, reményeink szerint néhány éven belül mindegyik meg fog felelni nem csak az előírásoknak, hanem az oda látogatók igényeinek is.

Ügyeletek (sürgős esetek számára)

Felnőttügyelet: 1226 Budapest, Beethoven u. 8. Tel.: 212-66-36
Igénybe vehető: munkaszüneti napokon 8-8h, munkanapokon 12-16h és 20-8h
Gyermekügyelet: 1027 Budapest, Bólyai utca 5-9. Tel.:212-59-79; 212-49-51
Igénybe vehető: munkaszüneti napokon 8-24h, munkanapokon 12-16h; 20-8h

Kulcsszavak: belgyógyászat , bőrgyógyászat , egészségügy , egészségügyi ellátás , egészségügyi szolgáltatás , fizikoterápia , fogászat , foglalkozás-egészségügyi szolgáltatás , fül-orr-gégészet , gyógyászat , gyógytorna , háziorvosi ellátás , ideggyógyászat , nőgyógyászat , orvosi rendelő , sebészet , szemészet , urológia , védőnői szolgálat

Budavári Önkormányzat Egészségügyi Szolgálata fotók